Ostalo > Razne offtopic teme :)
Silovanje Podstrana
File95:
Hahahah, boze mili, pa ja da sam skitnica i da jeva prezivljavam bi radio sranja pandurima samo da u cuzi zavrsim, 6 puta je bolje tamo nego na ulici, kakav analni sex, to su sve filmovi..
ivano_007:
--- Citat: File95 - 28 Studeni, 2012, 23:04:55 ---Hahahah, boze mili, pa ja da sam skitnica i da jeva prezivljavam bi radio sranja pandurima samo da u cuzi zavrsim, 6 puta je bolje tamo nego na ulici, kakav analni sex, to su sve filmovi..
--- Kraj citata ---
Slažem se da je bolje u zatvoru jedino ako se taj zatvor zove Haški zatvor..Gdje imaš specijalne obroke koje poželiš odnosno više vrsta jela gdje se možeš kojim god hoćeš sportom bavit gdje imaš svu potrebnu lječnićku pomoć..I tako dalje i tako dalje al ne očekuje da je na Bilicama, Lepoglavi, Požegi ista takva stvar.. :nono: :nono:
File95:
Ja sam malo pretjerao, ispalo je da je u zatvoru hotel, ali po mojem misljenju kakav bi zatvor trebao biti za takve cimpanze i je hotel, jer bi po mojem misljenju zatvor za osobu koja je ubila nekog iz dosade trebala bit u 4 zida bez kontakata ikakvih, bez posjeta, poziva, hrana svaka 2 dana i ne znam sta, isto ovo g#vn% paravinja sad kao ne zeli jesti, ma sunce li mu njegovo gurao bi mu hranu u usta silom, pazio bi ga kao oko u glavi da zivi u zatvoru do 130-e godine, i da se cijeli zivot pati vise nego jadni Isus.. Ti ljudi nemaju pojma koliko srece imaju sto su u zatvoru..
ivanm:
nisu filmovi jer su jednog mog poznanika napali pederi u lepoglavi.. ležao je pola godine zbog neke tučnjave i nanošenja ozljeda..
3alfa3:
Prica se da paravinja ne jede kako bi se mako iz zatvora (u bolnicu) jer ga bas ostali zatvorenici ne stede, a prica ide toliko daleko da ispada da su zatvorenici iz njega izvukli informaciju gdje je tijelo antonije, a ne da je kosti nasao neki mjestan. Naravno, prica je vjerojatno izmisljena, ali nebi me cudilo kad bi bila istinita
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju