Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (39/52) > >>

tommy:
a ima tu olakotni okolnosti i ti sranja.. ona je pristala na sex nije silovana, nisu bili pri punoj svjesti, on će se kajati za to što je radio, kad ga zatvore pomilovat će ga zbog dobrog ponašanja i tako to.
bit će on na slobodi brzo  :dontknow: još ako nađe dobrog odvjetnika..

daj bože da bude drukčije, ali sumljam u pravnu državu Hrvatsku  :sad1:

to što je mediski popraćeno, pritisak javnosti to je dobro, ali koliko će utjecati na presudu nisam siguran  :dontknow:

ivanm:
jedino kod zatvora je dobro što će u njemu moć doživjet sve čari analnog seksa.. ;D

ziloryder:
Nez kako bi sama obitelj mogla i ispred cure i njene obitelji pokusavat izvlacit ga i tako ucinit nevinim, za tu strahotu, onda da kasnije mirno seta i prolazi kraj njihove kuce.....Pa prvi moj stari da napravim nedajboze takvo sto nebi prstom mrdnuo, Sta je i normalno, ne samo da ide na moju nego i na obiteljsku sramotu

playaa:

--- Citat: ivano_007 - 23 Studeni, 2012, 00:43:19 ---
--- Citat: playaa - 22 Studeni, 2012, 22:28:37 ---pa čekaj,prvo je bila priča da je on bio po strani skamenjen kad su ostali ušli,jel tako?
nigdi se ne spominje nikakva krv po njemu,ništa upečatljivo,pa morale su mu ruke bit krvave koo neznan ni ja šta ako je to radija rukon,nekon zdravon logikon,a to se nigdi nije spomenilo,nikakva krv po njemu ni po rukama nije spomenuta  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Inspektor Columbo.. :frajer: :happy3:

--- Kraj citata ---

čista logika !  :frajer:  :icon_tongue:

robert:
gradska toplana na kruto gorivo i rješen problem!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju