Općenito > Generalno o skuterima

Novi scoot 50-ka --> Mišljenja

<< < (13/16) > >>

Grale:
Skuteri su skoro pa isti, osobno je mišljenje pojedinca koji mu se više sviđa po izgledu, položaju sjedenja, udobnosti itd...
Moram priznat da mi se na novom sr-u uopće ne sviđa položaj sjedenja i udobnost...
Nakon 10 km me počne rit bolit ko nakon 100 na mojem..

ivanm:
sve ovisi za kaj ti skuter treba..
sr je ajmo reć najviše racing, runner negdje u sredini, dok je nrg power najmanje racing i najviše praktičan, od više mjesta pod sicem do veće podnice na koju isto moš svašta stavit..
ja imam nrg powera i nebih ga mijenjao ni za sr ni za runner jer mi se čini najpraktičniji za ono kaj mi treba..
moš stavit i vreću cementa na podnicu.. :)

tommy:
meni se runner malo zgadio jer ih ima ko g#vana. novi runner mi je pre glomazan za skuter od 50cc.

Drnda:
steef nema kod mene ovih novijih godista 2010+
ali moj je sredina 2007 godine i na njemu su Grimeca kocioni sistemi koji super koce u odnosu na runnerov kineski sistem koji nema osjecaja bas, vilica je Showa, na runneru su jos one USD koje tvornicki imaju luft i vole brzo izbaciti mast iz sebe pa blokiraju.... mislim da je zadnji amort Paioli, ali to nisam siguran pa da netko pomisli da jest....

plastike su na apriliji puno elasticnije i kod pada s runnera i SR-a , na sru vecinom se zagrebe pored usisnika naprijed i nazad mala ogrebotina da najsirem dijelu repa, dok na runneru puca sve   ( prijatelji su mi padali pa sam sanirao stetu na oba, oba sa 30ak kmh pri blokiranju prednjeg kotaca  :toothy11: )

ako je na novijim sve hengtong ili koji vec sustav, onda je sasvim isti shit sto god uzmes , s napomenom da je runner prostraniji skuter, dok je sr vise nagnut sportivi, pa je malo tvrdji...

steeef:
hengtong se ugrađuje na runnere još od negdi 03.g i ako radi dobro na espeu,vxru,nexusu pa onda na većim skuterima ko x9 itd,onda neznam zakaj nebi radilo dobro i na novom runneru koi ima i veći prednji disk nego sr.
u servisu sam se nagledal najviše sr-ova ovo ljeto,od groblja koji su po njivi terani pa do skutera koi su ko za kaskaderske scene u filmovima korišteni..i plastike mu pucaju isto ko narunneru i isto su fleksibilne jer je to ista ABS plastika.
uostalom nakrpal se se tog plastikurinja.i sad je kmichov runner kod mene s koim je pal (ne jednom kolko znam) i skuter je samo zagreban po boku,niš nije puklo tak da je to sve relativno.
na novom runeru 50 minus je težina i ta usd vilica,mada to isto ovisi od skutera do skutera,znam ih 2 koja su okrenuli preko 30 tkm u 2 godine i vilice nit sline nit imaju luft,jebiga toe tak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju