Općenito > Generalno o skuterima
Novi scoot 50-ka --> Mišljenja
steeef:
videl sam bome svega da se pisalo,nekaj nisam ni čital..
uglavnom ako lova nije problem,moj izbor bi se vrtil između runnera i sra..
vidim da je drnda zadrndal opet i ako neznaš,kočnice su im iste,hengtong tak da tu nema razlike i jednako su kvalitetene,ciklistički i položaj sjedenja i udobnost sica je definitivno na strani runnera,sr je skučeniji,tvrđi je sic itd,jedino ima bolju prednju vilicu..stražnji amortizeri su ista glista..čak mi je sr i ljepši nego novi runner,,
plastike su potpuno jednake po kvaliteti i na jednom i na drugom,s tim da su hrapave još možda i kvalitetnije ove od runnera nego na sr jer sam videl dosta sr-ova na koima se te hrapave trunje..
kaj se tiče typhoona i sportcity-a..to su zračno hlađene i slabije mašine od ovih gore navedenih,s tim da su im i performanse osjetno slabije..npr nakon skidanja blokada skuter ide 65 možda 70 po njegovom satu..
ivanm:
pretjerana je težina tog sportcitija 50 sa zračnjakom da bi to išlo.. teži koliko i nrg power sa vodenim hlađenjem.. 105 kg..
još kad je zračnjak ko zip ili stariji typhoon i stalker, 80kg još i ide.. al ovak nema šanse..
i novi typhoon je dost težak.. 90 kg i ide nešto bolje od sportcityja..
File95:
--- Citat: steeef - 16 Studeni, 2012, 11:21:32 ---videl sam bome svega da se pisalo,nekaj nisam ni čital..
uglavnom ako lova nije problem,moj izbor bi se vrtil između runnera i sra..
vidim da je drnda zadrndal opet i ako neznaš,kočnice su im iste,hengtong tak da tu nema razlike i jednako su kvalitetene,ciklistički i položaj sjedenja i udobnost sica je definitivno na strani runnera,sr je skučeniji,tvrđi je sic itd,jedino ima bolju prednju vilicu..stražnji amortizeri su ista glista..čak mi je sr i ljepši nego novi runner,,
plastike su potpuno jednake po kvaliteti i na jednom i na drugom,s tim da su hrapave još možda i kvalitetnije ove od runnera nego na sr jer sam videl dosta sr-ova na koima se te hrapave trunje..
kaj se tiče typhoona i sportcity-a..to su zračno hlađene i slabije mašine od ovih gore navedenih,s tim da su im i performanse osjetno slabije..npr nakon skidanja blokada skuter ide 65 možda 70 po njegovom satu..
--- Kraj citata ---
Ja nisam htio nista komentirat ali vidim da svi pisu koliko je sr kvalitetniji, ima sve bolje na sebi, doduse i meni je puno lijepsi ali sad bas da je toliko kvalitetniji :nono: Ispada kao da je taj sr najbolji skuter po svemu.
ivanm:
nešto je bolji a košta malo manje od runnera..
best buy se to kaže..
File95:
Nesto je bolji, ali hebemu misa oni su gore pisali kao da je runner takav kakav je a sr je 17 puta i bolji i da ne mogu stat jedn scoot pored drugog koja je razlika, kao da usporeduju baotiana i sr-a.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju