Općenito > Generalno o skuterima
Novi scoot 50-ka --> Mišljenja
Drnda:
ma da, ovisi o odrzavanju dosta, ali radio sam i na sru i na runneru, meni se ipak cini da je na sru elasticnija plastika, na starijemu jos kvalitetnija bih rekao...
kocnice na runneru su ono, lagano stisnes slabo koci, onda kao da ima zub u tvrdoci, jace stisnes ukopa se i cesto se dogodi pocetnicima da blokira kotac, nisu ravnomjerno po snazi nekako rasporedjeni, , to je na svim runnerima sto sam vozio... i tezi je pa je drugaciji za probijanja i prebacivanja s jedne na drugu stranu, no to vec ide u nekom drugom smjeru :happy8:
EdoSP:
--- Citat: steeef - 16 Studeni, 2012, 13:01:32 ---hengtong se ugrađuje na runnere još od negdi 03.g i ako radi dobro na espeu,vxru,nexusu pa onda na većim skuterima ko x9 itd,onda neznam zakaj nebi radilo dobro i na novom runneru koi ima i veći prednji disk nego sr.
u servisu sam se nagledal najviše sr-ova ovo ljeto,od groblja koji su po njivi terani pa do skutera koi su ko za kaskaderske scene u filmovima korišteni..i plastike mu pucaju isto ko narunneru i isto su fleksibilne jer je to ista ABS plastika.
uostalom nakrpal se se tog plastikurinja.i sad je kmichov runner kod mene s koim je pal (ne jednom kolko znam) i skuter je samo zagreban po boku,niš nije puklo tak da je to sve relativno.
na novom runeru 50 minus je težina i ta usd vilica,mada to isto ovisi od skutera do skutera,znam ih 2 koja su okrenuli preko 30 tkm u 2 godine i vilice nit sline nit imaju luft,jebiga toe tak.
--- Kraj citata ---
sve to stoji sto si rekao,ali znam da sam vidio kod jednoga decka,tek je izvezao 50ku iz salona ovo ljeto(2012) i imao je vilice kao vxr,nisam se mogao tome nacuditi,da li je to na svim ili su se nesto zajebali pa samo njemu stavili(sto je manje vjerovatno) stvarno ne znam,ali dobro se sjecam sta sam vidio
edit: da ne bude da s**em,potrudio sam se i sliku da nadjem ;D
Uploaded with ImageShack.us
igor.sb:
vec se govorilo o tome
ivanm:
ajd da jedna stvar na novom bude okej..
Anthrax:
sve mi se cini da cu ipak curi dat SF-a a sebi kupit neki SUV za bozic i tako to :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju