Eto da i ja malo predstavim svoju vozilicu, dakle imam Gileru Runner 2003 godiste, sto se tice izgleda lijevu stranu plastika cu farbat jer sam malo proklizao i izgrebao ga, zadnji stop pravi trkaci
, sto se tice makine, gore je samo variomat, leovince tt, rolice 5,1g i bijela centralna opruga, za sada mi je u planu sljedece, kupiti prednji far jer mi je puknuta plastika, zeznuo sam lajtung zadnje kocnice pa moram drugi uzet, bocnu nogaru kupit, stop salter prednje kocnice, prednji blatobran koji mi fali, moram kupit drugu uricu zato jer je prijasnji vlasnik stavljao uricu od novog modela i onda je stavio i instalaciju od novog modela ali nije napravio kako treba nego je samo bzvz brljao, praznilo mi je novi akumulator u roku jednog dana, nije bilo spojeno ulje(2t), temperatura motora, benzin je krivo pokazivao, i onda sam krenuo pregledavat tu instalaciju i nasao sam shemu ali odustao sam jer doslovno 15-ak zica nije bilo spojeno, i onda sam nasao instalaciju od mojeg modela i sada moram i uricu jos nabavit, eto za sada cu staviti samo jednu sliku a doci ce jos koja ovih dana, nadam se da ako mi bude trebalo pomoci da se mogu osloniti na vas..