Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (68/78) > >>

walkay:
Fino prima gas, super je, vec sam zaboravio od pocetka imas pwk 28?

pitaNS:

--- Citat: walkay - 28 Listopad, 2013, 21:48:23 ---Fino prima gas, super je, vec sam zaboravio od pocetka imas pwk 28?

--- Kraj citata ---

prvo je bio pwk21mm pa sam posle kupio pwk28mm...Mora biti dobro ali me nervira što nemam male pilotke za ovaj karb...u njemu je 38ica a po mojoj proceni trebalo bi debelo ispod, pošto se u leru davi u gorivu...Na ovom snimku ne ali kad sam podesio plovak kako treba tj otvorio ga dovoljno, ler je postao prebogat.

Peksy:
Tokar i sam napravi pilotku :-D inace bolesno  :headbang:

nrgmc2-tuning:

--- Citat: pitaNS - 24 Listopad, 2013, 09:48:27 ---MHR team, da u pravu si ima da se podesi ta granica temperature, i bilo mi je podešeno na 110...video sam da je svetlo iz plavog već prelazilo u crveno...svakako moram kuptii neki sat gde mogu istovremeno pratiti i temp i obrtaje...

Rox Rab..ne znam, valjda se ovaj stari MHR Team 1 cilindar sa običnom glavom više zagreva od Team 2 koji ima modular glavu i bolje hlađenje...ne mogu postići 60c kroz ganjanje da sam bog otac, a to mi je cilj....tu je najjači cilindar...Malossi i preporučuje tu temp za ove cilindre!!!

Neos, ako imaš mehaničku pumpu onda je bolje pustiti da motor radi jer imaš protok a sa ugašenim nemaš protoka...ja imam električnu pumpu pa to ne važi kod mene...

--- Kraj citata ---

Ti imaš obični MHR cilindar i on ima jednodijelnu glavu a MHR team replica-MHR team1-MHR team2  imaju modular head  :icon_thumright:

pitaNS:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 29 Listopad, 2013, 01:02:30 ---Ti imaš obični MHR cilindar i on ima jednodijelnu glavu a MHR team replica-MHR team1-MHR team2  imaju modular head  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

upravo to..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju