Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (67/78) > >>

neos 123:
a mozda dvi pumpe?
jedna da tjera u kiler a jedna da tjera u cilnidar?

pitaNS:
nema veze, biću uporan do kraja...mora se to složiti kako treba!

Probao sam sve i svašta...pa na kraju opet moram probati mehaničku jer se 100 drugih stvari promenilo u međuvremenu pa nemam pravu sliku...

walkay:
Nevjerujem da je do el. pumpe, prije da je do glave, pa ja imam 2 hladnjaka na BB-u crijeva idu svakako i opet hladi kako treba, max temp 70c. Kolega Fernando na svom Zipu ima Malossi MHR Team 2 isto 2 hladnjaka, jedan od SP-a, drugi je od 50-ke ali on ima mehanicku pumpu mislim i njemu isto 60-70c max...

pitaNS:
pa ja sam zapeo da dobijem temp kao što ima Mario, njemu podigne do max 60c ali on vozi MHR Team 2 77cc sa modular glavom...ja sam ubeđen da je to zbog modular glave...s običnom glavom se više zagreva...

na kraju krajeva ni max 70c nije loše i motor se dobro ponaša...sve preko toga se oseti da već gubi na snazi i puva...

pitaNS:
radim na tome da prvi otklon ručice bude dobar...Na ovim cilindrima je problem što na početku ne traži puno goriva a na full gasu je žedan u pm...Rezultat svega toga je bogata situacija na početku da bi bio dobar u kraju...
Evo jedan kratak video od danas, nije ovo idealna situacija ali već solidno prima gas u startu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju