Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (66/78) > >>

neos 123:
sta nije bolje pustit motor da lagano radi kad tako digne fibru?dok se malo ne ohladi to sam negdje cuo

Peksy:

--- Citat: neos 123 - 24 Listopad, 2013, 06:56:16 ---sta nije bolje pustit motor da lagano radi kad tako digne fibru?dok se malo ne ohladi to sam negdje cuo

--- Kraj citata ---
je bolje je,ali opet moras mislit na brtve,jer npr da ga je ostavija radit bloka bi a ovako je mozda samo malo popusija radi temp :)

pitaNS:
MHR team, da u pravu si ima da se podesi ta granica temperature, i bilo mi je podešeno na 110...video sam da je svetlo iz plavog već prelazilo u crveno...svakako moram kuptii neki sat gde mogu istovremeno pratiti i temp i obrtaje...

Rox Rab..ne znam, valjda se ovaj stari MHR Team 1 cilindar sa običnom glavom više zagreva od Team 2 koji ima modular glavu i bolje hlađenje...ne mogu postići 60c kroz ganjanje da sam bog otac, a to mi je cilj....tu je najjači cilindar...Malossi i preporučuje tu temp za ove cilindre!!!

Neos, ako imaš mehaničku pumpu onda je bolje pustiti da motor radi jer imaš protok a sa ugašenim nemaš protoka...ja imam električnu pumpu pa to ne važi kod mene...

Mikac21:
stvarno te nece,nemas srece da to sredis do kraja...neda se vrag  :laughing7:
sva sreca da se nije nista gore desilo :icon_thumright:

karlo-sp:
pita jesi probao spojit mehanicku pumpu? mozda el. nema dovoljan protok vode...  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju