Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +
walkay:
Odlicno ste zavarili nosac, bit ce to ok, hladnjak dobro stoji ali vidi da ti ostane jos malo mjesta za crijeva! :icon_thumright:
MarinM:
Ja mislim za far da bi bilo dobro uzet ili neki aftermarket jer su puno tanji ili uzet samo plastiku od fara pa pofarbat ili isto tako samo plastika i poljepit onu trakicu ledica samo da budes vidljiv...
pitaNS:
--- Citat: MarinM - 02 Svibanj, 2013, 23:14:47 ---Ja mislim za far da bi bilo dobro uzet ili neki aftermarket jer su puno tanji ili uzet samo plastiku od fara pa pofarbat ili isto tako samo plastika i poljepit onu trakicu ledica samo da budes vidljiv...
--- Kraj citata ---
da baš gledam, izgleda su aftermarket plići malo tj ne idu duboko u plastiku...e sad...ako uzmem pa se zeznem onda sam bacio 50eur..
a ovo drugo što kažeš to sam i ja razmišljao nekako, ostaviti plastiku a iza osmisliti neku led poziciju i eventualno ubaciti neke led sijalice koje usmereno bacaju...?!!
MarinM:
Pitas nekoga da ti posudi, ili hmmm..... neznam kako bi napravio nosač za to.. Treba malo razmislit..
Drnda:
ja neznam tko na forumu ima aftermarket far za srku, ali pitaj nekoga ( pitaj igora.NG, on sve zna)
pa vidi koliko cm mjesta imas, jer svi ti aftermarket su jako plitki
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju