Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +
fleky911:
uzmi od nekoga samo far tj ono prozirno staklo samo bez sjenila ili necega
i samo ga obojaš u crno ili ostaviš kako je prozirno i napraviš svoje ravno sjenilo da bude što tanje da se nevidi iza konstrukcija i u njega staviš led dioda i to je to :)
ili ako "staklo" obojaš u crno i porbušiš njega i direkt u staklo staviš led
pitaNS:
Danas mi je stigao novi disk marke NG...promera 190mm kao i fabrički, ali ovaj deluje mnogo ozbiljnije i lepše! :) On ide napred i pakujem malossi-eve mhr synther pločice..trebalo bi dobro da koči..
Stigao mi je i Vicma 28mm karburator, kopija Keihin karburatora...Na oko identičan onom koji sam imao do sada Motoforce PWK 21mm...razlikuje se samo po unutrašnjem promeru venturija koji je 28mm. Stiže u sledećoj fabričkoj postavci:
- glavna dizna 130 - igla JJH - pilot dizna 39 - i ono što me je malo razočaralo je da nema power jet dizne kojima se odlikuju PWK karburatori...ne može i jare i pare za sitne novce...
Dalje sipao sam antifriz u sistem za hlađenje sa montiranim velikim hladnjakom od sp-a 180cc i upalio motor... :) čini mi se da fercera sve lepo, bilo je već kasno...nastaviće se...
walkay:
Super je, sretno... jedino ne znam sta ce ti takav veliki karb ali zasto nebi probao! :icon_thumright:
pitaNS:
--- Citat: walkay - 17 Svibanj, 2013, 00:33:26 ---Super je, sretno... jedino ne znam sta ce ti takav veliki karb ali zasto nebi probao! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
veruj mi da ovaj cilindar traži 28mm karb...
Danas je palo prvo štelovanje...igle za razbušivanje dizni zlata vrede...sve je na stolu, krećemo...
Na ovom 28mm karburatoru fabrička dizna je bila 130...Reših da krenem od 160 sa kojom je trokirao...Sa 150 manje ali opet secka i ne ide...stavljam 145 i motor se javlja agresivno uz povremeno trokiranje...spuštam se na 140 i nema trokiranja ali sad ostaje pitanje da li je mala...dižem se ponovo na 143 i nema trokiranja, ajmo na 144 i trokiranje se opet javlja...znači tu smo, granica trokiranja je na dizni 144...
Ostaje da se nađe ona ''prava'' dizna (141-142-143) uz setovanje igle i šrafića za vazduh...
kako god okrenem gas diže na zadnji i pored produženog Malossi prenosa 13/44 (15.5%) koji nisam prijavio :icon_biggrin: jak je kao mazga!!
walkay:
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju