Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +
Drnda:
Pralas, gle, ja sam imao jedno vrijeme i hladnjak koji je bio pokriven s maskama 2/3 povrrsine, ali je iza njega bio otvor, nikada nikakvih problema nisam imao... uglavnom, zrak ce uvijek naci nacin da dodje do hladnjaka, jer ga strujanje zraka prisili... ali iza hladnjaka i nema nekog strujanja zraka koje bi dovoljno brzo izbacilo vruci zrak van... znaci, on se zadrzava i kruzi unutar plastike, i dodatno povecava temperaturu, cim se rijesi vruceg zraka, rijesio si se i problema s pregrijavanjem
pitaNS:
hvala vam momci na svim savetima...
Veličina killera i jeste bitna, jer eto imao sam fabrički killer koji nije uspevao da odraži temperaturu ispod 66-67c a pritom ga nisam full forsirao i pritom je napolju bilo 20 stepeni!! šta će biti leti?!
S druge strane, ovaj killer od sp-a mora biti dovoljan, i ide sa ventilatorom...moram mu naći mesta...sad kad već radim radim komplet...Neću posle opet da se zezam ako bude tražio i ventilator povremeno...Izlaz za vazduh ću napraviti u plastikama ispred kolena, a s prednje strane će biti recimo 85% direktno na udaru vazduha...
i ovaj ventilator radi kao lud, daleko je jači od onih sa kompova!
fleky911:
okreni hladnjak da onaj dio gdje nema ventilator bude tamo di je na udaru zraka, a di je ventilator nek si vuce sam :D
pitaNS:
--- Citat: fleky911 - 25 Travanj, 2013, 23:09:45 ---okreni hladnjak da onaj dio gdje nema ventilator bude tamo di je na udaru zraka, a di je ventilator nek si vuce sam :D
--- Kraj citata ---
nema tu puno izbora...ventilator sa svojim nosačima na dnu hladnjaka ide u donji deo plastika gde ima više mesta...a drugi deo gore...nema tu puno opcija!!
pitaNS:
Danas sam se zezao oko pripasavanja velikog hladnjaka...Uspeo sam da napravim 2 nosača of čeličnih flahova, i ostaje još 2 da izradim kako bih ga skroz učvrstio...
Probao sam svakakve pozicije sa ubačenim farom i jednostavno tu nema dovoljno mesta..odlučio sam da far leti napolje, a svetlo tj neke pozicije ili šta već ću naknadno napraviti...ne može i jare i pare... :) ne znam koje je rešenje za farove, jel ima neko neki predlog???
Gornji nosač zadnjih čeljusti na bloku koji je stradao prilikom nezgode je danas zavaren...mislim da je posao dobro obavljen!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju