Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (40/78) > >>

Drnda:
dati cu ti savjet iz vlastitoga iskustva...

nije bitna toliko velicina killera, bitno je samo napraviti dobar dotok zraka koji dolazi na njega, i jos bolji nacin kako da taj vruci zrak izadje... bitnije je rijesiti se vruceg zraka, nego stavljati veci killer ili vent.

walkay:
Dobro kaze Drnda, ali nek on ostavi hladnjak od SP-a ako vec nabavio, bude mu super hladio cilindar, ali morat ce dobro otvoriti i iza, da izade vruci zrak. Tako sam ja na Skipperu na utrci, dok sam imao poklopac kod koljena temp je bila 90, kad sam skinio pala na 70.

pralas:
heheh ljudi moji ne znate vi kako se takav setup grije,kada se zavrti na 13 000 okretaja  :drunken_smilie:
ja sam imao od aeroxa killer direktno u prednjoj masci skroz probusenoj i hrapave plastike probusene radi protoka sa elek. vodenom bosch pa mi je temp po ljeti kada sam ga tero znala doci do 90 stupnjeva

Grale:
Taj skuter je za drag, a ne za vožnju po gradu i gužvama.
Nek proba bez ventilatora, pa nek vidi kak se bude grijal.

pralas:

--- Citat: Grale - 25 Travanj, 2013, 20:08:30 ---Taj skuter je za drag, a ne za vožnju po gradu i gužvama.
Nek proba bez ventilatora, pa nek vidi kak se bude grijal.

--- Kraj citata ---
pa nisam ga ni ja vozio po gradu i guzvama...ugl. zelim reci da je veci killer svakako must have,a ventilator ako uspije uglaviti nek stavi,a ako ne mislim da nece biti problema tj. gotovo sam siguran

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju