Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +
pitaNS:
--- Citat: mhr-team - 08 Veljača, 2013, 09:12:18 ---nebi bilo loše kad bi stavio kakav komad gume tu di je cdi i bobina, čisto da se ne prenose vibracije na njega :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
stavljene svuda gume, ne čitaš pažljivo.. :icon_thumright:
Neće ništa više biti od uređaja za sada...Preko ovog multimetra imam temperaturu, obrtaje i ništa mi drugo za sad ne treba...brzinu ćemo meriti, ionako mi nije bitno da ide 130 kmh ne bi li se negde ubio...bitno da on meni skoči do 100tke brzo...
Grale:
Da,to sam si i mislil.
Brzina se lako gpsom izmjeri dok je potrebno,bitno da se može fino stelat po okretajima.
Ta obrtaljka dolazi sa senzorom za minarelli ili si posebno kupoval?
mhr-team:
--- Citat: pitaNS - 08 Veljača, 2013, 09:52:41 ---
--- Citat: mhr-team - 08 Veljača, 2013, 09:12:18 ---nebi bilo loše kad bi stavio kakav komad gume tu di je cdi i bobina, čisto da se ne prenose vibracije na njega :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
stavljene svuda gume, ne čitaš pažljivo.. :icon_thumright:
Neće ništa više biti od uređaja za sada...Preko ovog multimetra imam temperaturu, obrtaje i ništa mi drugo za sad ne treba...brzinu ćemo meriti, ionako mi nije bitno da ide 130 kmh ne bi li se negde ubio...bitno da on meni skoči do 100tke brzo...
--- Kraj citata ---
sorry, nisam čitao, samo sam pogledao slike pa mi se učinilo da nema :icon_thumright:
p.s. koliko si platio taj multimetar?
Drnda:
imao sam i ja takav multimetar, mislim da se senzor odvojeno kupovao, a okretaje mjeri tako da zicu omotas oko kabela bobine...
lijepo izrezi u cicku krug kako bi u sekundi mogao zamijeniti baterijicu :icon_thumright:
pitaNS:
Ma da, ovaj multimetar je izvrstan za obrtaje...pokazuje u 10 obrtaja...tipa 10.460 rpm..Jedina mana mi je što ne može u isto vreme da pokazuje i obrtaje i temperaturu već moraš da se opredeliš za jedno i to gledaš!!
Ne dolazi sa priključkom senzorom za temperaturu, to tek treba posebno da kupim...
Ovaj Stage6 multimetar sam još davno kupovao, dok sam se još na Jetforceu ganjao, a platio sam ga oko 70eur..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju