Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (26/78) > >>

pitaNS:

--- Citat: fleky911 - 03 Veljača, 2013, 07:57:57 ---ma nemoras nista preradivat auspuh..stavi dihtung samo i drzat ce bez brige..
drzalo je beri,pralasu,glibi i meni pa mora onda i tebi
..2 komada due+ , tpr, metrakit, polini evo2 i nitko nije imao problema neces ni ti onda

--- Kraj citata ---

ne može to tako...pogledaj 3.sliku kako nailazi na cilindar...To tu neće dihtovati nema šanse, ima da duva samo tako kakav god dihtung stavio!!

Matija97:
Mozda bi se moglo rijesit da se napravi kao limeni nastavak koji dolazi do ruba ovog "prstena" ali ako si sve ostalo napravio pic pic steta bi bilo ovo "sfusarit"  :icon_thumright: pratim projekt i svaka cast  :notworthy: :jerk:

pitaNS:
Dok se čeka vodena pumpa, prenos i još neki vitalni delovi radim na kojekakvim sitnicama..

Malossi bobina i cdi (eprom) su montirani na sledećim mestima i to sve preko guma da bi primali što manje vibracija...
Bobina u odnosu na fabričku poziciju u ovom slučaju sa donje strane rama samo preko jednog šrafa fixirana:

I cdi sa unutrašnje strane rama i to naglavačke...elektronika je to, neće iscureti...  :icon_biggrin:

Dalje, rešio sam mini nosač Stage6 multimetra na drag kormanu...Našao sam neke plastične šelne na koje sam ušrafio parče pravougaone plastike na kome će se preko čičak traka kačiti obrtomer...U svakom momentu ga mogu skinuti sa skutera...

Grale:
Nemogu se sad sjetit dal si pisal o tome prije, nego, jel budeš imal samo taj pokazivac obrtaja ili i još posebno sat za brzinu?
I jel preko njega budeš temperaturu mjeril( on ima tu opciju ako se ne varam )?

mhr-team:
nebi bilo loše kad bi stavio kakav komad gume tu di je cdi i bobina, čisto da se ne prenose vibracije na njega  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju