Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kako si napravio ovu prirubnicu? jel koristiš neke fine elektrode i jesi baš sam radio,pa da sredimo i meni takvu jednu,jer vidim da je jako dobro odrađeno,a meni bas i treba takva jer mi serijske brzo popucaju neznam ni sam iz kojeg razloga očit ih previše savijam kad skidam karb dole
a sve ovisi koliko love imas,ako imas love uzmi sa zvonom neko jeftinije kvačila tipa rms ili bgm a ovo prodaj po nekoj pristojnoj cjeni i zaradi koju kunu i ulupaj jos nesto love u masinu.. i neces pogrijesit sad neznam koliko ti je pametno na deltu uopce stavljat drugo zvono,kako ti se ponasa skuter sad u kombinaciji sa deltom i multivarom?
Imam pitanje:Sto je tu tocno preradjeno na ovoj gumi od usisa i sto se time dobiva, i da li ja mogu napraviti isto na piaggio liberty 2t?
Super runner Gdje si plastificirao felge i koliko te izaslo za obe? Pozdrav
Citat: dr.mrgood - 05 Prosinac, 2012, 17:25:54Imam pitanje:Sto je tu tocno preradjeno na ovoj gumi od usisa i sto se time dobiva, i da li ja mogu napraviti isto na piaggio liberty 2t?Ne dobiješ ništa. Skidanjem te pregrade nema nikakve osjetne razlike. Ako se širi rupa i cijeli kavez onda je to druga priča. Druga stvar, na tom serijskom prerađenom usisu lamelice pucaju ko lude.
moras skinut kotač i odšerafit lajtung sa plastike i onda dole skinut ako tako neprolazi onda ces se morat sa vilicom pozabavit,a cemu to skidat?