Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner 70

<< < (6/23) > >>

[R]UNNE[R]:
.

TomoRI:
ne isplati mi se mijenjati deltu za koju sam dao oko 500 kn a ima samo 400-500 km. Zvono ce najvjerovatnije ici malossi wingbell ili ono s6 sa onim malim usisnicima

[R]UNNE[R]:
.

TomoRI:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 03 Prosinac, 2012, 15:12:14 ---a sve ovisi koliko love imas,ako imas love uzmi sa zvonom neko jeftinije kvačila tipa rms ili bgm a ovo prodaj po nekoj pristojnoj cjeni i zaradi koju kunu i ulupaj jos nesto love u masinu.. i neces pogrijesit sad neznam koliko ti je pametno na deltu uopce stavljat drugo zvono,kako ti se ponasa skuter sad u kombinaciji sa deltom i multivarom?

--- Kraj citata ---
delta ostaje, na njoj su plavi mhr federi i spremna je za voznju. Nekuzim zasto nebi bilo pametno staviti wingbell ili neko drugo aftermarket zvono umjesto ovog seriskoga, nemogu nista izgubiti. A sto se tice kombinacije delte i multivara za sad su perfektno odrađivali svoj posao. Multi je bio na skutu kao serijala, serijala + spuh i sada kit + spuh. A delta je također bila na serijali + spuh ( sa bijelim federima) i sada ostaje samo su kako sam gore naveo drugi federi.

TomoRI:
update

prerađen je tvornicki usis, jos samo moram nabaviti karbonske lamelice i isprobati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju