Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner 70
dr.mrgood:
Imam pitanje:
Sto je tu tocno preradjeno na ovoj gumi od usisa i sto se time dobiva, i da li ja mogu napraviti isto na piaggio liberty 2t?
miha_nrg:
Super runner :)
Gdje si plastificirao felge i koliko te izaslo za obe?
Pozdrav
gokiSP:
--- Citat: dr.mrgood - 05 Prosinac, 2012, 17:25:54 ---Imam pitanje:
Sto je tu tocno preradjeno na ovoj gumi od usisa i sto se time dobiva, i da li ja mogu napraviti isto na piaggio liberty 2t?
--- Kraj citata ---
Ne dobiješ ništa. Skidanjem te pregrade nema nikakve osjetne razlike. Ako se širi rupa i cijeli kavez onda je to druga priča. Druga stvar, na tom serijskom prerađenom usisu lamelice pucaju ko lude.
TomoRI:
--- Citat: miha_nrg - 05 Prosinac, 2012, 20:52:48 ---Super runner :)
Gdje si plastificirao felge i koliko te izaslo za obe?
Pozdrav
--- Kraj citata ---
felge sam plastificirao na kastvu, ukupno pjeskarenje + plastificiranje za obe felge me doslo oko 600-700 kn, nisam 100% siguran
--- Citat: gokiSP - 05 Prosinac, 2012, 20:57:48 ---
--- Citat: dr.mrgood - 05 Prosinac, 2012, 17:25:54 ---Imam pitanje:
--- Kraj citata ---
Ne dobiješ ništa. Skidanjem te pregrade nema nikakve osjetne razlike. Ako se širi rupa i cijeli kavez onda je to druga priča. Druga stvar, na tom serijskom prerađenom usisu lamelice pucaju ko lude.
--- Kraj citata ---
dali bi se sta osijetilo da dignem do crvene ili cak do plave crte?
gokiSP:
Nemoj tad dio dirati jer ta "oštrica" ima funkciju, Gornju rupu proširi prema prirubnici, da se lijepo poklapaju rupe na prirubnici i usisu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju