Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner 70

<< < (5/23) > >>

TomoRI:
nabavio sam novi orginalni poklopac karba, tako da nema vise zica a crijeva su stegnuta onim plasticnim trakicama  :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 01 Prosinac, 2012, 16:50:49 ---kako si napravio ovu prirubnicu? jel koristiš neke fine elektrode i jesi baš sam radio,pa da sredimo i meni takvu jednu,jer vidim da je jako dobro odrađeno,a meni bas i treba takva jer mi serijske brzo popucaju neznam ni sam iz kojeg razloga očit ih previše savijam kad skidam karb dole  :dontknow:

--- Kraj citata ---
zavarivanje inoxa se radi tig postupkom i ovo je jako precizno urađeno iako var nije najljepši. Tig postupak traži vještinu ali meni je jedan od najomiljenijih  ;D

inače runner je odličan i pozdravljam setup, pogotovo cilindar koji je toliko kvalitetan da će ga vjerovatno vozit i tvoji praunuci ako budu imali priliku  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

TomoRI:
hvala, kroz iduci tjedan bi trebao ako uhvatim vremena skinuti usis i skinuti pregradu pa se zaletit do matusica ili negdje po lamele i onda sljedece sta bi kupio bila bi radilica i zvono.

[R]UNNE[R]:
.

TomoRI:
trenutno je unutra seriska radilica, a kit je na skutu oko 150-200 km + vozen je s 6gr rolicama, sad ionako stoji parkiran u garazi tako da se sad skuplja za gore navedene dijelove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju