Za svih koji su pratili temu, nakon sto sam popravio Leovince ZX jer je bio udubljen na par mjesta, zakljucak je slijedeci: Moj auspuh je bolji od ZX-a. Znam da ce se sada neki smijati i misliti kakve to gluposti ja pricam, ali moj auspuh ima bolje ubrzanje i jaci čup (šus ili kako to već tko zove) i skuter s njim ubrzava bolje nego sa ZX-om. Nazalost, ne mogu vidjeti puni potencijal auspuha jer se vozim na cilindru koji ima 23000 km i koji je jednom zalijepio, tako da mi skuter ne moze preko 70 kmh po njegovom satu. Istina je da su karike nove, ali dzabe nove karike na takvom cilindru.
Posto mi je cilindar kakav je, namjeravam kupiti dr. evo 70 ccm i sloziti auspuh za njega (jer mi ocito to dobro ide
). Nema mi smisla ici busiti cilindar, jer je busenje 100 kuna, jednom moram napraviti 100 km da bi odnio cilindar (jos 100 kuna) i jos jednom 100 km da odem po njega (jos 100 kuna), sto je sve skupa 300. Plus novi klip i eventualno karike, dolazimo do vec poprilicne cifre, pa mi je onda pametnije uzeti dr. evo kit za 700 i neku kunu. Dellorto 17.5 je nabavljen i danas je montiran na skuter. Btw. da li mozda netko iz iskustva zna koja bi bila dizna na dellortu za moj liberty na clindru od 50 ccm (airboxu je dano malo vise zraka prosirenjem usisa), a koja dizna bi isla na dr. evo ?