I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
6,4 su serijske,probaj sa 5 grama,pa onda prema lakšima,federe ostavi za kraj,jer što ćeš lakše rolice imat,to bude bolji start
lako napravit tu unutrašnjost...na ZX-u isto ima taj lim iznutra sa rupicama...ja sam ga izvadio i performanse se nisu promjenilo gotovo ništ,amo zvuk je postao malo onako metalni... ...ja ču sebi napravit malu rolmašinicu samo za izradu auspuha...Co2 aparat imam,a za lim je lako....i pravio bi auspuhe od inoxa,ne čeličnog lima...
...sve ja znam šta meni treba za varenje inoxa,i ja sam bravar... ....ja bi auspuh samo popikao tankom cromovom elektrodom,a kolega bi mi TIG-om zavario sve do kraja....
odlično izgleda , a još veći je gušt napraviti nešto sam i to onda furat , svaka čast
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Koji si to program koristio, ja mislim da bi bio ljepsi samo da si ga pustio bez boje, samo stavio prozirni lak, ali svejedno jako dobro izgleda
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
Planiram staviti, kao sto me vec netko savjetovao, rolice od 5 grama, a kupiti cu i od 4 grama. Kombinacijom mogu dobiti i 4.5 grama. Tako da mislim da ce onda to biti to. Samo da ova kisa vise stane...
nemozes voziti bez tvrđih federa, u principu možeš al ćeš imat rupu u startu