Tehnički kutak > Tuning skutera

Home made rezonantni auspuh

<< < (2/23) > >>

Grale:
Može kakva manja slika,ovu nikak da mi prikaže

Tomi_ZG:
Ne izgleda loše,jedino mi ovaj središnji dio između konusa izgleda nekak malog promjera u odnosu na druge spuhove.
Kakve su performanse,koja je razlika naspram serijskog i dali si uspoređivao s nekom drugom rezom,ubrzanje,krajnja?

dr.mrgood:

--- Citat: Grale - 01 Studeni, 2012, 12:31:58 ---Može kakva manja slika,ovu nikak da mi prikaže

--- Kraj citata ---

Evo samo za tebe:

Ako hoces punu velicinu, samo klikni

dr.mrgood:

--- Citat: Tomi_ZG - 01 Studeni, 2012, 12:32:55 ---Ne izgleda loše,jedino mi ovaj središnji dio između konusa izgleda nekak malog promjera u odnosu na druge spuhove.
Kakve su performanse,koja je razlika naspram serijskog i dali si uspoređivao s nekom drugom rezom,ubrzanje,krajnja?

--- Kraj citata ---

Cuj, na svim kupovnim auspusima taj srednji dio je kraci i veceg promjera. Promjer na kupovnom auspuhu (recimo leovince ZX) je veci za 10 %. A zasto je kod mene to duze? Tako ispada po izracunu, jer je u kupovnom auspuhu na dijelu gdje je protukonus unutar auspuha jos jedan protukonus sa rupicama, koji daje siri powerband. Kao sto rekoh, start je nikakav, ubrzanje je duplo bolje, od 20 do 60 kmh dodje u trenu, kasnije malo sporije ubrzava, a krajnja je veca za nekih 5-6 kmh.

Tomi_ZG:
Ak je ubrzanje toliko bolje onda se isplatio,i bar si nekaj naučio uz to,a u budućnosti možda napraviš još bolji spuh.
Daj si za start stavi tvrđe federe na kuplung.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju