Tehnički kutak > Tuning skutera

Home made rezonantni auspuh

<< < (3/23) > >>

dr.mrgood:

--- Citat: Tomi_ZG - 01 Studeni, 2012, 12:39:55 ---Ak je ubrzanje toliko bolje onda se isplatio,i bar si nekaj naučio uz to,a u budućnosti možda napraviš još bolji spuh.
Daj si za start stavi tvrđe federe na kuplung.

--- Kraj citata ---

To i namjeravam, samo nemam pojma koji su sad unutra, znat cu kad rastavim. A i rolice bi trebale ici lakse. Pa ja mislim kada stavim kit (skinuo sam ga dole dr. evo 70 ccm) i kada napravim auspuh za njega, da ce to bit cudo. Ovo je samo prototip.

vktr:
a šta je s ovim :D
http://img341.imageshack.us/img341/6532/20121024171345.jpg

Josip:

--- Citat: dr.mrgood - 01 Studeni, 2012, 12:43:19 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Studeni, 2012, 12:39:55 ---Ak je ubrzanje toliko bolje onda se isplatio,i bar si nekaj naučio uz to,a u budućnosti možda napraviš još bolji spuh.
Daj si za start stavi tvrđe federe na kuplung.

--- Kraj citata ---

To i namjeravam, samo nemam pojma koji su sad unutra, znat cu kad rastavim. A i rolice bi trebale ici lakse. Pa ja mislim kada stavim kit (skinuo sam ga dole dr. evo 70 ccm) i kada napravim auspuh za njega, da ce to bit cudo. Ovo je samo prototip.

--- Kraj citata ---

da si izradio i granu, a ne ostavio stock mozda bi bilo jos bolje  :icon_thumright:

nije lose, samo nastavi

dr.mrgood:

--- Citat: vktr - 01 Studeni, 2012, 12:46:41 ---a šta je s ovim :D
http://img341.imageshack.us/img341/6532/20121024171345.jpg

--- Kraj citata ---

Pa to je taj isti, samo je skracen. Jer program izbaci i izracun grane, a ja sam bio stavio svoj auspuh sa granom na originalnu granu, sto je rezultiralo rezoniranjem na jako niskim okretajima, pa sam shvatio da sam zeznuo. Kasnije sam to ispravio, savio stinger u oblik koji ima sada, i dodao prigusivac.

dr.mrgood:

--- Citat: Josip - 01 Studeni, 2012, 12:49:40 ---da si izradio i granu, a ne ostavio stock mozda bi bilo jos bolje  :icon_thumright:

nije lose, samo nastavi

--- Kraj citata ---

Pa i jesam, program ti da i izracun grane, ali sam ja kasno shvatio da sam to zeznuo, tako da je grana rekla pa pa jer sam ju odrezao. Drugi auspuh ce biti jos bolji, na greskama se uci, a ovo je samo prototip. Sad krecem dalje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju