Općenito > Generalno o skuterima

dal je moguce ukrast skuter ako...

<< < (11/15) > >>

Lumpri:
@Reponja

pa kolko to onda treba plačat? šta u to ne ide sim kratica primjer t-mobile i onda neka opcija se aktivira za te sms-ove preko kojih se dobije informacija gdje je i šta je...?

Reponja:
Nisam siguran, još davno (otprilike 4 godine) mi je netko pričao o tome, cijene su se od onda sigurno promijenile
(nadam se, na jeftinije. Bilo bi logično). Ako se dobro sjećam, bila je cifra oko 120kn/mjesečno, ali kažem, nemoj
me držati za riječ. Sjećam se samo da mi je bilo preskupo. Treba provjeriti, sa svježijim informacijama...

ivano_007:
Glupostima se zamaraš..Ako ćeš tako gledat na te stvari kako trenutno gledaš onda nema sigurne zaštite..Jedino da unajmiš čovjeka da sjedi na njemu cijelo vrijeme dok si ti u školi..Al ni tad nije siguran jer bi netko mogao ukrasti i čovjeka i skuter..  :toothy12: :toothy9: Moj ti je savjet da ga ti ostaviš kući sa takvim razmišljanjem još neko vrijeme jer ćeš ga svako malo otić povirivat ako budeš išao u školu sa njim..Nakon određenog vremena kad skupiš samopouzdanja i hrabrosti počni dolazit sa njim i vidit ćeš da ga nitko neće ni "krivo pogledati" jel da na taj način svi razmišljaju onda nitko nebi vozio ni motore ni aute..Svi bi busom išli.. :icon_thumright:

Lumpri:
a prijatelju nisan primjetio da tamo kod mene netko dolazi sa skuterom...ust znam jednog vozi neosa koji nije u bog zna kakvom stanju nikog drugog nisam vido...nije mi tu sve na mjestu

dhorvat:
Ili kupi malagutija, garantirano ti ga nitko neće uzet  :toothy12: Al nebuš ga ni prodat mogo  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju