Općenito > Generalno o skuterima

dal je moguce ukrast skuter ako...

(1/15) > >>

Lumpri:
Nzn jel ovo pravo mjesto za ovu temu ako nijeel molim da se premjesti...znaci pitanje je jel moguce ukrast skuter 50ccm ako je skinuta kurbla i sistem kurble tj pali samo na anlaser...pitam jer planiram skinuti sa svoga da sam malo sigurniji hvala

steeef:
moguce je,ak ga neko oce ukrast to bude napravil kak god.
zavezi ga lancima bolje,skidanje kurble nema veze s nicim.

Lumpri:
ustvari pitam zbog škole jer škola u koju idem je dno ima dosta klošara i kleptomana koji se lože na skutere...e sad kad sam ja u školi skuter mi nije na oku pa san mislija to skinit da ga bar nemogu ukrast u roku 3 minute...slomit volan plastiku odpojit jack i pali vozi...jer inače to kod nas nije nikakv problem.radi se o gileri runner koja je pogotovo na piku takvih jer je savršen skuter za djelove i proda se sve u roku odmah...dok mi je svugdje drugo siguran i na oku a kod kuče je u garaži...nije mi problem da pali na anlaser...pa da čujem vaša mišljenja i savjete

steeef:
kupi onaj debeli lokot za motore i vezi ga oko oba kotaca i za neki stup,skidanjem kurble nist nebudes nzpravil,ako da kontakt na sklopki,upalil ga bude na anlaser a ne kurblal sigurno.

kurbla001:
onda u ovom slučaju je najbolje staviti alarm na kočioni disk.čuje se ako će netko i krasti, a i teže je odvalit to sa diska..tako da.... .ovako nešta..
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3106&category_id=1&keyword=alarm&option=com_virtuemart&Itemid=142

ne nužno ovaj, ali samo za primjer... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju