Općenito > Generalno o skuterima

dal je moguce ukrast skuter ako...

<< < (10/15) > >>

Lumpri:

--- Citat: josip46 - 05 Studeni, 2012, 16:41:55 ---Vjerovatno si 1. srednje pa neznas kakvi su oni u skoli jednostavno ne druzi se sa ovima losima jer su oni najcesce neka spaljena ekipa ne govori nista oko motora i kad oni neznaju ciji je motor nece ga taknit  :toothy10:

--- Kraj citata ---

da 1. sam srednje ali moja škola i još 2 su u istoj zgradi nači 3 škole su tu ne samo moja pola tih momaka mi nisu na mjestu tako da bi volija nešto napravit da san bar kolko tolko sigurniji...skuter mi je stvarno cici pici i to se vidi tako da bi vjerojatno bio meta a i kad je priča o skuterima uvjek se čuje od nekog sa strane valjalo bi to ukrast...

--- Citat: roc - 05 Studeni, 2012, 16:05:10 ---Ovaj gps lokator je sigurno dobar, a gledao sam ih na ebayu i ima ih za kojih 20$ i10$ za brod.

--- Kraj citata ---

može link? zna li neko kako to radi i jel pouzdano

roc:
ne smijem ti dati link ovdje ali cu ti ga poslat na pm

Reponja:

--- Citat: Lumpri - 05 Studeni, 2012, 19:19:02 ---može link? zna li neko kako to radi i jel pouzdano

--- Kraj citata ---

Imaš ih dosta na izbor, za tehniku (i inače) je među boljim stranicama Deal Extreme (PayPal, sistem eBay-a),
pa si pogledaj i tamo.

Za sigurnost; bolje je nego ništa, ali uvijek imaj na umu da savršena zaštita ne postoji. Tebi treba nešto što
će spriječiti taj najniži rang lopova da ti skida djelove i čačka po skuteru, dakle jedan alarm na daljinski sa
nekom visokom frekvencijom.. Od ovih gps bubica imaš i neke koje ti pošalju poruku čim se aktivira alarm, ali
to treba i platiti (mislim čak da idu na mjesečnoj bazi), a sumnjam da za to imaš para (nemam ni ja, a radim).

Drži se starih fora, debela lančina oko zadnje felge, disk lock prednje sa alarmom, blokiran volan i parking na
otvorenom i frekventnom mjestu.

Tomi_ZG:

--- Citat: Reponja - 05 Studeni, 2012, 17:59:01 ---Baš čitam cijeli topic, i ne mogu vjerovati.. Ja sam u Ri išao u Ekonomsku (250 učenika po generaciji,
što će reći, velika škola), i znalo mi se desiti (češće nego što bi htio priznati) da ostavim ključeve u
bravi sica. Uredno sam ih ili našao u sicu, ili ih je netko donio do mog razreda. Nikome nije ni padalo
na pamet napraviti đir ili nedo bog nešto drugo. Ekipa oko škole nije radila probleme jer su me znali,
poznanici ali ok.. Skuterom nas je dolazilo 7-8, nikada nikome ništa nije falilo. Ok, znam da su se škole
promijenile i sl, ali ipak..

--- Kraj citata ---
Očito si imao sreće i išao u normalnu školu s normalnim ljudima,il su te se bojali pa nije nitko imao muda dirat skuter  :laughing7:
Istina je da su danas klinci malo više skloniji krađama neg prije al kad bolje razmislim dok sam ja išao u srednju(prije nekih 10 godina više manje) nebi s usudio ostavit skuter pred svojom školom,jer tu kod nas nije isto nekaj ostavit pred gimnazijom il nekom fensi školom il ozloglašenom tehničkom školom punom klošara i probisvjeta  :laughing7:
Zato preporuka autoru teme,nejdi u školu skuterom  :icon_thumright:

Reponja:
Jbg, bio ja metalac, duga kosa, marte i bradurina, ali dobrog srca (kao lijepotica i zvijer, samo što nisam toliko ružan  ;D )..

Što nebi išao skuterom, pred školom su mu manje šanse za krađu nego subotom navečer, samo treba malo osiguranja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju