Tehnički kutak > Garaža

runner 50 -beba-

<< < (35/45) > >>

Drnda:
do nekih 64-65 tisuca nije otvarano nista osim prijenosa (iako po stanju remena bi se moglo reci da ni on nije mijenjan od kupovine novog)

namotaji poceli praviti zvuk jako slican kao kad lezaji prozuje i idioti u piaggio otvarali blokove i mijenjali lezaje na postojecoj radilici iako je sve bilo ok... i dalje nije radilo, promijenili cdi, i onda liku prekipilo davati lovu a skuter ne radi pa ga ja kupio i skuzio da su namotaji krepali o njih promijenio i pali ko sat  :toothy11:

izdrzljivo je to.. cilindar nema nikakvih potpisa po sebi, ali klip i karike su za zamjenu od davnih dana

lopi:
Danas san bia u bivseg vlasnika i komentar je bia B.. mu jeba mater, meni ni kapi nije pustia   :icon_biggrin:
Prelud je ;D
Da mi je drugi kljuc koji nije moga nac kad san uzima skut i mozda mi rjesi ove dvi plastike. Sreduje auto i lipi ga s carbon folijon :notworthy:

Kamba:
..Drnda ponovno u akciji sa svojim pričama  :toothy3: ....ali nemoj nastavit morat čemo si podijelit bannove....

....Lopi promijeni šta ne valja i vozi se...nije to Airbus.... :icon_thumright:

Drnda:

--- Citat: Kamba - 04 Prosinac, 2012, 17:02:01 ---..Drnda ponovno u akciji sa svojim pričama  :toothy3: ....ali nemoj nastavit morat čemo si podijelit bannove....

....Lopi promijeni šta ne valja i vozi se...nije to Airbus.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

naravno da lazem.. promijenio sam vec 5 puta lezaje i radilice, o termogrupama da ne govorim.. cak sam se i 3 puta reinkarnirao kako bih mogao voziti  :icon_thumright:

[R]UNNE[R]:
.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju