Tehnički kutak > Garaža

runner 50 -beba-

<< < (36/45) > >>

lopi:
Samo neka on meni zalipi carbon foliju i ja sritan :toothy9:
A neznan, kod njega stvarno nije kapalo, uvik je bilo suho ispod skutera i kod mene prvih par dana i onda je pocelo,cak san drugi dan skinia deklo da ocistin automat i onda je bilo suho,nije bilo vlazno, u svakon slucaju to je rjeseno i trebamo se okrenit prema buducnosti, vozit se dok ima gorvia i uzivat :icon_biggrin:
Sad jedva cekan da okrene na jugo pa bebu van garaze i opalit jednu diradu okolo :toothy10:
ps. ja nebi moga nekome nesto uvalit, neke stvari sta san prodava i za koje san zna da nisu nesto a mozes jedino saznat ako ustekas u struju san dava ljudima da isprobaju i ako oce onda bi proda. :frajer:

Kamba:
Kolega balicdim je isto dozivio na svom Derbiju....na manje od 6 tisuca km mu se pojela osovina vodene,cijela je bila hrdava i propisala naravno.....ali njegov je par godina stajao u izlogu,znaci nije bilo cirkulacije u sistemu.... :dontknow:

...s druge strane moj bivsi Runner je imao istu sudbinu,samo sto je on stajao u garazi par godina,ali ja nisam imao taj problem.... :icon_thumright:

lopi:
Eto danas nakon misec dana me lik opet naguzia :angry7:
Treba mi je blatobran i prednu V masku obuc u karbon foliju da bi mi danas reka da mu nista nije ostalo i vratia mi plastike nazad, ljut,ljut :BangHead:
Danas se pokaza g#vn% od covika :redface:
Odlucia san ih sam piturat i prije nego oden u ducan zanima me jeli ima kupit male vaze piture posto to nije ni pola kvadrata skupa. Od koje firme uzimat primer i pituru i koliko je otprilke suske?
Pitura bi sa kompresoron kad vrime bude lipse :toothy11:

MarinM:
ja mislim da najmanje 1 dec moras kupit farbe

dachi:
kod nas 1dec 45kn,jel to malo skupo?  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju