Tehnički kutak > Garaža
runner 50 -beba-
[R]UNNE[R]:
.
lopi:
A eto skuter nije bia garaziran, sta je uz kucu najvjerojatnije od razbijanja plastika pa do nabavke novih, mozda se stvarno skrutia od hladnoce i prije dovrsia stvar s osovinom :dontknow:
A to s bravicon, pa samo je osigurac falia, nije nista razbijano okolo :dontknow:
Cini mi se da iman neku sliku kad san skinia plastike, sve je tvornicki i nista krivljeno popravljano, vareno :hello:
steeef:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 03 Prosinac, 2012, 15:31:44 ---pa to sam gore i rekao pitanje je jel uopce bilo vode ili je bilo previse pa se grijalo ko ludo i otiđe a ko zna sta je i ljevano mozda je i vodu lik nasuo,ali svejednno i nije bas slucaj da otiđe tako brzo semering barem na tu kilometrazu koja je na satu al ajd recimo da se desilo... ja znam nekog lokalnog pijanca mos mislit kako on gleda jel ima vode i te stvari i skuter (onaj zip) mu služi bolje nego polovici ovih sta svaki dan picajzle i gledaju vodu i te pi*darije...
ali svejendo nemora znacit da skuter ima xy km..mozda je dobro i upecao runnera s obzirom na to sta je sve moga dobit..a po oglasnicima hvala bogu nema makina :toothy11:
--- Kraj citata ---
fakat se skuliraj malo ::)
da neznam kaj radiš i ne mjenjaš antifriz koi je tvornički nalijan u tih 4tkm pumpa nebu crkla ni propišala sama o sebe sigurno.
Drnda:
samo cu reci uzeo sam srku koja na satu ima skoro 70 tisuca km, i do nekih 65 je sve bilo ok, covjeku otisli namotaji i serviser mu promjenio pola stvari koje nije bilo potrebno, nalili su vodu u sistem i kroz 4 tisuce km sve razjebali..
traje to puuno duze ako je sve ok..
uglavnom, nekad nemas srece pa propisa semering nakon par tisuca, a nekad moze trajati duze od vlasnika :icon_biggrin:
Grale:
Oćeš reć da srka nije bila otvorana do 70 iljada :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju