Tehnički kutak > Garaža

runner 50 -beba-

<< < (33/45) > >>

2mario2:
bitno je kak si reko da skut pali i vozi, a boja se riješi lako...

steeef:

--- Citat: lopi - 02 Prosinac, 2012, 22:27:13 ---
--- Citat: [R]UNNE[R] - 02 Prosinac, 2012, 16:13:44 ---i jedno detaljno pranje i uređivanje sa sprejom za sjaj,inace ovaj efekt na blatobranu i poviše svjetla ubijaju skuter.  :sad1:

--- Kraj citata ---

Kakav je to sprej, di toga ima?
Za to da je lose piturano san zna i to mi je ovaj reka kako nije zadovoljan time kako mu je prijatelj pitura priko naljepnica bez pripreme bez icega samo nisan mislia da ce tako brzo otpast.
To je sve otpalo nakon pranja, iduci put cu uzet miniwash i skinit do kraja, a u meduvremenu se zaletit do lika na reklamaciju  :toothy12: :toothy12:
A ima san samo dva problema, pumpu i osigurac(mozda ga je izbila plasika kad je pukla,vrag ce znat). :icon_scratch:

Steeef nadan se da mi neces jos i treci put rec da me nasanjkalo, sta je tu je, glavno da pali i vozi :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma samo oću reć da je skuter prodavan kao uredan i sa 4 i nešt tkm..za to bi očekival skuter ko nov i bez ulaganja a ne skršen,farban,piša vodena itd..za kilometražu isto ne vjerujem da je prava..
nisam videl jel si napisal gdi kolko si ga platil (nadam se da nisi previše :D )
al ako si znal za sve nedostatke kod dogovora i oko kupnje i ako je cijena adekvatna za stanje skutera u kakvom je bil onda ok  :icon_thumright:
kak veliš kae tue i treba ga sredit sad da bude ko nov  :toothy12:

lopi:
Istina, moga san pricekat i do prolica pa nesto kupit, ali jednostavno nakon dva tjedna njuskala san puka i otisa kupit ovoga. Taman one pare sta bi potrosia na put,cestarinu i ostale điđije cu potrosit na dotjerivanje skutera i na kraju prst u uho :icon_biggrin:
A i pumpa je dokaz da skuter ima km, meni ne smeta dok pali i vozi, jedino se mislin prominit iglicasti lezaj da se nebi dogodilo sranje. :icon_scratch:
Ovaj tjedan bi se moga zaletit do prodavaca pa cu vidit kakav je covik za rjesit plastike :icon_biggrin:
I sad znan povirit na njuskalo i stanje nije bajno, u Dalmaciji jednostavno nemozes kupit dobar skuter, samo losega ili jos losijeg.
Prije ovoga san pogleda jos 5-6 skutera i ovaj je bija najbolji za pare koje san ima :toothy10:

[R]UNNE[R]:
.

Drnda:
kakve veze ima kako je vozen na pumpu vode i semering  ::)
semering moze prosliniti na 5 ili 50tisuca km , tu nema pravila niti oblik voznje utjece... vise utjece hladnoca i toplina na semering nego nacin voznje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju