Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Jel to opce moguce???

<< < (4/10) > >>

neer:
ma daj kuretu iz cepina to i da vidis ne da ce ga dici vec ce poletit hahaha :laughing7:

veka84sb:
Evo jedan mali tirk kada je serijajala u pitanju.... Naime pokusavao sam dici Gileru sve serijski (cak i spuh) rezervar naprijed i islo je max 10cm al sam vidio trik od jednog decka ...stvar je u tome da se pomognes prednjom kocnicom ili malo cimnes ga prvo u pod kao da ces na prednji i onda naglo se naginjes nazad i dajes gas... ako pogodis tajming moze se dici. Nadam se da sam dosta jasno opisao. Da odmah naglasim neznam voziti na zadnjem ,pokusao sam i ide  samo  zao mi je skutera pa sam stao.

STunrider:
Hm... Znao sam za to, al se nisam sjetio  ;D ;D :toothy9: :toothy12:, probat cu pa javim.. Al cisto sumnjam da cu moc...

Micky_Slick:
Najjednostavnija shema koju vecina prakticira  (pa i ja) je da se vile gurnu u pod i njihovu amortizirajucu silu iskoristis skupa sa cupanjem volana prema sebi.

DaBo:

--- Citat: Micky_Slick - 12 Lipanj, 2008, 23:51:54 ---Najjednostavnija shema koju vecina prakticira  (pa i ja) je da se vile gurnu u pod i njihovu amortizirajucu silu iskoristis skupa sa cupanjem volana prema sebi.

--- Kraj citata ---
Slažem se Micky. :icon_thumright: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju