Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Jel to opce moguce???
d3stroyer:
--- Citat: STunrider - 11 Lipanj, 2008, 16:43:28 ---Cek... Jel ta sr serijska il nije? Ak je serijska , moze se ku*** dic na zadnji i vozit...
--- Kraj citata ---
serijska je. pa normalno da se može, samo je malo teže i treba vremena da se nauči...
d3stroyer:
--- Citat: sfreak - 11 Lipanj, 2008, 16:27:54 ---
--- Citat: d3stroyer - 09 Lipanj, 2008, 22:00:21 ---ja sam svojom sr-kom zadnjih dana malo pokušavam na zadnji... isto je dosta teška, al sad sam skužio kak ga bez beda dignut i ide jebeno... samo što još nemogu baš vozit predaleko... (4-5m) :toothy9: al valjda ču svremenom sve bolje i bolje vozit...
--- Kraj citata ---
aj ti doleti do jadranova pa cemo vidjet kako to ide po zadnjem... :toothy9:
--- Kraj citata ---
pa mogao bi se sutra zaletit, sad mi je malo prekasno. al nejde mi baš još... nekad uspije par metara...
jesi slobodan sutra oko 3-4 popodne?
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: STunrider - 11 Lipanj, 2008, 16:43:28 ---Cek... Jel ta sr serijska il nije? Ak je serijska , moze se ku*** dic na zadnji i vozit...
--- Kraj citata ---
ti ne vadis k**ra* iz usta, cccc
aj malo vaspitanja
sfreak:
serijski ditech ide na zadnji bez beda, ide onda i obicni...to sto sam sjebao pumpu goriva je druga stvar :toothy9:
Pupo:
iće malo teže na zadnji, isto što moja area neće na zadnji. uspijem cimnuti 10 cm :laughing7: al zato brate na prednji, huh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju