Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Jel to opce moguce???
Ivan:
Nisam pokušavao (niti namjeravam) vozit na zadnjem, al mislim da treba i težište prebaciti na zadnji dio motora (znači prebaciti guzicu prema iza). Ne odmah sjest iza na rep da ne padneš odmah na leđa, al pomaknut se malo iza pa pokušati.
Ja sam jednom sasvim slučajno pomaknuo se na mjesto suvozača i dao gas pa skoro pao, a SP mi je skroz serijski i trebao bi staviti novi varimat i remen jer su već u banani. E, da.. jedino imam 13.5g rolice pa zato možda više čupa. No, s druge strane rezervar mi je tada bio skoro pun :dontknow:.
veka84sb:
--- Citat: Ivan - 13 Lipanj, 2008, 11:46:30 ---Nisam pokušavao (niti namjeravam) vozit na zadnjem, al mislim da treba i težište prebaciti na zadnji dio motora (znači prebaciti guzicu prema iza). Ne odmah sjest iza na rep da ne padneš odmah na leđa, al pomaknut se malo iza pa pokušati.
Ja sam jednom sasvim slučajno pomaknuo se na mjesto suvozača i dao gas pa skoro pao, a SP mi je skroz serijski i trebao bi staviti novi varimat i remen jer su već u banani. E, da.. jedino imam 13.5g rolice pa zato možda više čupa. No, s druge strane rezervar mi je tada bio skoro pun :dontknow:.
--- Kraj citata ---
Pa nije ti isto dizati 180ccm i serijalu od 50ccm !!! Pokusaj 50ccm pa ces vidjet koliko je teze. Za 50ccm treba vjestine
Ivan:
Ma znam... razlika u znazi motora je šta 300%-400%.. to štima, al velim da ako će se nagnut naprijed i pokušati ovo
--- Citat: ---Najjednostavnija shema koju vecina prakticira (pa i ja) je da se vile gurnu u pod i njihovu amortizirajucu silu iskoristis skupa sa cupanjem volana prema sebi.
--- Kraj citata ---
nema teorije da se odljepi do zemlje ako se ne prebaci malo prema natrag. :icon_scratch: :dontknow:
Još da sredim neke sitnice i registraciju pa ću baš probati.
d3stroyer:
ja kad ga dižem, dam se malo u iza, al ne previša. a noge stavim što više iza i diže se bez bez ikakvih prednjih kočnica i neznam čega. samo ga potegnem prema sebi i diže se ko lud. samo još moram vagu uvježbat, a to mi se i čini najteže.
valjda če mi bit lakše dizad sad kad mi dođe auspuh...
d3stroyer:
http://www.blogger.ba/slike/88120.1421858.jpg
evo ovako nekako ja noge držim i ide bez beda... možda izgleda smiješno al jebiga...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju