Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Jel to opce moguce???
pitaNS:
bogami treba dosta umeca podici Jet-a jer je jako tezak i pritom mu je dosta tezine na prednjem delu...
Puno srece u pokusajima, meni mog zao iskreno....verovatno bi ga trebao par puta dobro skrljati dok bi naucio....
d3stroyer:
ja sam svojom sr-kom zadnjih dana malo pokušavam na zadnji... isto je dosta teška, al sad sam skužio kak ga bez beda dignut i ide jebeno... samo što još nemogu baš vozit predaleko... (4-5m) :toothy9: al valjda ču svremenom sve bolje i bolje vozit...
STunrider:
Al dobro nisu sr i jet isti :D, uglavnom ja kad ga ocu dici ni 10 cm nejde, a na prednji ... hm?? Prednji amortizeri prepadaju, da steta mi je... Al ono vec mi je dosadio... Ocu nesto novo probat...
sfreak:
--- Citat: d3stroyer - 09 Lipanj, 2008, 22:00:21 ---ja sam svojom sr-kom zadnjih dana malo pokušavam na zadnji... isto je dosta teška, al sad sam skužio kak ga bez beda dignut i ide jebeno... samo što još nemogu baš vozit predaleko... (4-5m) :toothy9: al valjda ču svremenom sve bolje i bolje vozit...
--- Kraj citata ---
aj ti doleti do jadranova pa cemo vidjet kako to ide po zadnjem... :toothy9:
STunrider:
Cek... Jel ta sr serijska il nije? Ak je serijska , moze se ku*** dic na zadnji i vozit...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju