Općenito > Maxiskuteri

Piaggio X10

<< < (12/18) > >>

noky007:
Da je barem malo jeftiniji  :'( jer za više od 4000€ se bira motor po želji (ne skuter),ali mislim da ni jedan nemre bit tolko ekonomičan ako 250ie i sad taj novi 350 to su upaljači. Al jbg motor je motor sad sve ovisi o afinitetima.

steeef:

--- Citat: RAY - 13 Lipanj, 2013, 22:17:28 ---
--- Citat: derbiGP1 - 13 Lipanj, 2013, 06:57:08 ---ako je x10 polovnjak onda cifra vec stima, ali sviđa mi se ta kuća koja ti spremna dat 20 milki za nexus, mogao bi i ja tamo kad bude vrijeme za staro za novo  8)

--- Kraj citata ---

opet moram napomeniti da je taj isti nexus kupljen kod njih i servisiran kod njih i ama baš nikad padano pa tako niti sa nogare jelte i ti tipovi to znaju,uostalom zar je neka strašna cijena 2600e za nexus 08 god.koji nema niti 10 000 km  ???
pa takvi se na njuškalu kreću do 3000e a novi u salonu je ravnih 42 000 kn pričam o SP verziji  :headbang:
šta bi triba nadoplati zaa X 10 40 000 da bi bilo realno !?  :nono:

--- Kraj citata ---

kak sam vec napisal,nebitno je isto ko i kolko se krecu na njuskalu jer nebudu nikad ponudili takvu paru i toe to,tak stvar funkcionira al nebitno.

--- Citat: noky007 - 13 Lipanj, 2013, 22:54:44 ---Da je barem malo jeftiniji  :'( jer za više od 4000€ se bira motor po želji (ne skuter),ali mislim da ni jedan nemre bit tolko ekonomičan ako 250ie i sad taj novi 350 to su upaljači. Al jbg motor je motor sad sve ovisi o afinitetima.

--- Kraj citata ---

sve ima svoju cijenu,pa tak i  x10 svoju..ko oce bude kupil skuter i dal za njega kolko god treba,dok drugi nece ni pogledat skuter nego kupuje motor..ak smo kod toga,za 4 soma eura kupi se i auto,ne..
npr nova vespa 946 kosta 9 soma eura i to sa 125 ac ie masinom,ko to voli bude ju kupil bez obzira kaj kosta vise nego neki pravi motori novi u salonu.

RAY:

--- Citat: steeef - 13 Lipanj, 2013, 23:18:34 ---kak sam vec napisal,nebitno je isto ko i kolko se krecu na njuskalu jer nebudu nikad ponudili takvu paru i toe to,tak stvar funkcionira al nebitno.
--- Kraj citata ---

u današnja neka vrimena i oće jer im prodaja i nije bajna pa se vataju svake prilike  :glasses9:

steeef:
radim u salonu pa znam iz prve ruke kak to funkcionira,nedavno je došel dečko sa sr maxom 300 starim 10 mjeseci i ponuduli su mu 21000kn a skuter ima 1300 km pa ti vidi sad..zarada za prodaju novih skutera je najmanja u cijeloj priči,tak da rađe ih ne prodaju nego da budu na kraju u minusu i uzmu neki skuter pod račun koi preplate.
nebitno,idi da ti ga procijene pa da vidiš kolko buš moral nadoplatit u kešu.

veruda:
yap, prije sam svake godine mijenjao skut, a sada mislim da ću u mirovinu sa ovim, ili ga barem voziti 5-6 godina jer praktički isto vrijedi sada (po mojoj procjeni 2,5 soma eurića) a da ti netko ponudi 300ccm starih 5 godina za 2 soma bi rekao da je prilika

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju