Općenito > Maxiskuteri

Piaggio X10

<< < (18/18)

noky007:
16 su taman za 400  :frajer:

mmajsan:
Dali je netko od vas mjenjao glavni kočioni cilindar kao što piše u održavanju nakon 15000 km??
Možda sam off topic no živo me interesira šta se može desiti jer sam blizu tih kilometara i koliko vidim niko ni da gukne oko te teme!!
Isto tako dali se taj cilindar može reparirati ili obavezno ide novi pošto  čitam na Njemačkim portalima da stoji oko 500€ nije baš mala suma??

Homer:
Ja ne znam ikoga da je to mijenjao  ???

Ako baš procuri ili ne radi pritisak, postoje setovi za reparaciju

noky007:

--- Citat: mmajsan - 19 Ožujak, 2017, 22:53:18 ---Dali je netko od vas mjenjao glavni kočioni cilindar kao što piše u održavanju nakon 15000 km??
Možda sam off topic no živo me interesira šta se može desiti jer sam blizu tih kilometara i koliko vidim niko ni da gukne oko te teme!!
Isto tako dali se taj cilindar može reparirati ili obavezno ide novi pošto  čitam na Njemačkim portalima da stoji oko 500€ nije baš mala suma??

--- Kraj citata ---

Ma to je neka greška u manualu trebalo je biti slovo I umjesto R
Mada nemaš tu šta mijenjat eventualno ulje i  disk pločice , al i one izdrže najmanje 30-40tkm  8).

Poggiali:
Dizem malo temu, prosle su godine, kak se danas drze x10 500?
Za masinu znam da je dobra, ali me vise zanimaju ostali dodaci, elektronika, satovi, svjetla, djelovi oklopa ako je nesto kriticno itd.. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju