Općenito > Maxiskuteri
Piaggio X10
steeef:
svaki salon bilo auto ili moto bude ti ponudil manju cijenu nego kaj se kreće po oglasima iz više razloga..jedan je taj kaj trebaju zaradit nešt a drugi kaj oni uzmu tebi skuter i ti se nemoraš patit s prodavanjem,ciganjenjima,da ti klinci dolaze se nateravat i isprobavat skuter pa ni ne kupe na kraju..
taj skuter i kuća treba prodat,more to bit za par dana a more bit i za par mjeseci..
a ljudi kaj prodaju po oglasima i kolko lažu i uvaljuju smeća,e to je tek žalosno.
Grale:
--- Citat: steeef - 13 Lipanj, 2013, 17:01:34 ---a ljudi kaj prodaju po oglasima i kolko lažu i uvaljuju smeća,e to je tek žalosno.
--- Kraj citata ---
A bome ni auto/moto saloni nisu majka tereza kaj se toga tiče :icon_biggrin:
Naravno, čast izuzecima :P
steeef:
--- Citat: Grale - 13 Lipanj, 2013, 20:32:04 ---
--- Citat: steeef - 13 Lipanj, 2013, 17:01:34 ---a ljudi kaj prodaju po oglasima i kolko lažu i uvaljuju smeća,e to je tek žalosno.
--- Kraj citata ---
A bome ni auto/moto saloni nisu majka tereza kaj se toga tiče :icon_biggrin:
Naravno, čast izuzecima :P
--- Kraj citata ---
svaka auto kuća ima oglas na njuškalu tak da i oni spadaju u tu kategoriju ;)
ko i ti sa svojim falš kineskima vagama :icon_biggrin:
Grale:
Da, al ja falš stavljam na njuškalo, a tu samo dobre prodajem :confused5:
Dost off-topica, još malo pa bum ja založil didreka pod račun za neki x10 :laughing7:
RAY:
--- Citat: derbiGP1 - 13 Lipanj, 2013, 06:57:08 ---ako je x10 polovnjak onda cifra vec stima, ali sviđa mi se ta kuća koja ti spremna dat 20 milki za nexus, mogao bi i ja tamo kad bude vrijeme za staro za novo 8)
--- Kraj citata ---
opet moram napomeniti da je taj isti nexus kupljen kod njih i servisiran kod njih i ama baš nikad padano pa tako niti sa nogare jelte i ti tipovi to znaju,uostalom zar je neka strašna cijena 2600e za nexus 08 god.koji nema niti 10 000 km ???
pa takvi se na njuškalu kreću do 3000e a novi u salonu je ravnih 42 000 kn pričam o SP verziji :headbang:
šta bi triba nadoplati zaa X 10 40 000 da bi bilo realno !? :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju