Općenito > Maxiskuteri

Piaggio X10

<< < (9/18) > >>

eladio:
x10 me jako ugodno iznenadio.. vrlo agilan, odlicno ide..

daRio:

--- Citat: eladio - 16 Svibanj, 2013, 09:25:20 ---x10 me jako ugodno iznenadio.. vrlo agilan, odlicno ide..

--- Kraj citata ---

Pretpostavljam da govoriš o 350 motoru??
Ja sam ga vozilo i mrvicu je tromiji od Beva sa istim agregatom ali fascinira to kako se težine ne osjeti i kao što si rekao agilan je usprkos dimenzijama tj širini.Mislio sam da će se teško biti provlačiti sa njim ali se brzo navikneš na širinu i sam sebe podsjetiš da nemreš baš tamo kuda može 50 ccm.
Zaštita od vjetra fantastična. :notworthy:

noky007:
Nema druge nek čekat nekog polovnjaka za razumne novce jer ovo je trenutno bolesno skupo  ;D

eladio:

--- Citat: noky007 - 25 Svibanj, 2013, 22:51:59 ---Nema druge nek čekat nekog polovnjaka za razumne novce jer ovo je trenutno bolesno skupo  ;D

--- Kraj citata ---

ima, ja pokusavam igrajuci loto vec neko vrijeme :zubo:

RAY:
X 10 je strašan skuter,osobno taj mi je dizajn ludilo i nema mu premca po meni u toj klasi  :icon_biggrin:
prije nekog vrimena iša sam na procjenu svoje gilere nexusa i tražili mi da nadoplatim još skoro 20 000 kn za X 10  :nono:
odman sam reka sve ok ali brale nedam toliko love za njega,pričekat god.dvi kad mu padne cijena i krenuti u lov na vruhunskog  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju