Općenito > Maxiskuteri
Piaggio X10
kbukvic1:
Hvala na savjetima, ali dosta mi je bitna podrška i nakon kupnje tako da mi i nije svejedno gdje i od kojeg prodavaca sam kupio skuter. Kvalitetan servis i pravi mehanicari puno znače, da ti neke stvari napomenu, a ne da te samo odrade preko....(ako me kuzite).
Bio sam u ami trade, ali prodali su testni model, javit će se kad dodje novi. Sad čekam da se jave.
eladio:
ja da kupujem taj skuter, kupio bi ga gdje je jeftiniji, a servisirat mozes i u moto mondu i u ami tradeu :toothy3:
veruda:
--- Citat: eladio - 06 Svibanj, 2013, 20:52:50 ---ja da kupujem taj skuter, kupio bi ga gdje je jeftiniji, a servisirat mozes i u moto mondu i u ami tradeu :toothy3:
--- Kraj citata ---
potpis
inače raspitaj se kada je PIAGGIO MOTO LIVE TOUR u blizini tebe, u najavi piše i x10 za probu (da budem iskren u puli ga nisam vidio, ali me niti ne zanima ta klasa skutera pa ga možda nisam zapazio)
eladio:
bit ce info na mojskuter portalu cim mi jave iz piaggia , ali uskoro ce biti i u zg to je sigurno i budem i ja dosao :laughing7:
(ako vidite nekog stokilasa sa MS t-shirtom, slobodno zicajte naljke :toothy3: )
Boskre:
Danas na velesajmu ulaz istok Piaggio Tour testirao x10 model 350 .
Pa motor malo nabija po rupama (podešeni su bili na najmekše),mjesta ima dovoljno ,dugačak je pa ga je malo nezgodno motati po kratkim malim zavojima , prednji vizir mu je loš trebalo bi ga mijenjati + zadnje amortizere.
To je moj dojam . :icon_thumright:
P.S. moram ga uzeti (testni primjerak) za gradsku vožnju da donesem "final judgment"! :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju