Stop šalter na lijevoj ručici izvadi i samo ga nasprejaj sa WD-om,oksidira ti iznutra,a što se tiče zadnje brenze imaš i jednu caku.
Napinješ je pomoću matice koja se nalazi na osovinici na kojoj je opruga,kada se ferode poderu i kada sa maticom skoiz stisneš oprugu,da više ne mozeš dalje preporučam svima da učine sljedeće;odvrnite skroz maticu za napinjanje brenze i skinite je,tada pogledajte tu polugu kroz koju prolazi ona tanka osovinica na kojoj je opruga,ona je na vrhu nataknuta na jednu deblju ozubljenu osovinu koja ulazi u doboš(felgu),ta osovina širi ferode i one tada brenzaju.
Na toj osovini imate vijak,ja mislim za ključ 8,ako se dobro sjećam,njega odvrnete skroz,a zatim lagano vratite polugu za 3-4zuba prema natrag,znači ne prema mašini nego kontra,sada vidite kako vam paše ona osovinica za napinjanje,morate je dobit toliko da vam vijak za napinjanje opet dođe na vrh osovinice,tjs.opet imate navoja na njoj za daljnje napinjanje,kada to naštelate stavite opet onaj vijak(
i zategnete ga da poluga ne preskoči na onoj nazubljenoj osovini .
Stvar je u tome da se ferode poderu samo na vrhu i onda izgube kontakt sa felgom,kada napravite ovo,tek onda ih počne ravnomjerno trošiti po cijeloj površini.
Valja napomenuti da ovaj postuoak možete napraviti samo jednom,a kada se opet ostane bez brenze,treba mijenjat ferode,kod mene je to bilo nakon2 i pol g.
kada stavite nove ferode,morate vratit polugu u prvobitni položaj,jer vam inače neće uć u felgu,bit će prenapete!