Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Sonic GP (komentari)

<< < (4/5) > >>

[R]UNNE[R]:
.

suman_aprilia:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Prosinac, 2012, 16:22:25 ---A sta je ovo na slici vidi se udubljenje trebal si to malo pogitat inače je fuš odrađeno,a i vidi neki prijelaz od farbanja sta sam ti označio i boja se na prvi pogled nije lijepo saljala..
al tvoj je skuter,radi kako hoces ja ti samo hocu ukazat da se nisi točno izjasnio jer se vidi da je poklopac loše odrađen..  :dontknow:
P.S A sa čime si radio nije tako ni loše ali bolje da si otišao susjedu koji ima kompresor i špricu i to fino napravio a ne samo fušal..  :frajer:

???

--- Kraj citata ---
da da upravi si nisam ja to ni vidio ali da ima hd kameru bi onda vidio kako je to ljepo ofarbano...iskreno uopce me nezanima kako je sta je samo da niej prljavo to mi je bitno zato sam i to pofarbo tako kako je...da dođe do toga da idem sve farbat odem kod frenda sve opjeskarim i ofarbam tako da nije bitno daj je fusano kolko boje itd jer pjeskara sve skida...meni je najbitnije da masina radi ko sat i da sa njm nema nikakvih problema a style je drugi dio posla...

[R]UNNE[R]:
.

suman_aprilia:
eto trenutno hibernira  :icon_biggrin: i ceka svoju el.pumpu vode za koju je naravno potrebno skupit finu svotu.. nezelim niti mi se da nista dirat dok pumpu ne kupit jer bez njeg nemogu palit masinu pa ktome niti slagati,stelati prijenos itd...trudim se sto prije kupit pumpu ali treba lova koju je malo teze nabavit  :hmh:

Rox-Rab:
ta zelena boja je za mene najveci promasaj, meni osobno jako ruzna boja  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju