Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia Sonic GP (komentari)

<< < (3/5) > >>

[R]UNNE[R]:
.

Rox-Rab:
ako si vec isao malo blok farbat trebao si i veliki jer po meni je ovo cirkus :omfg:

suman_aprilia:
Taj volan i lulica je sa roxa koji je sa raba doso u rijeku mom frendu pa je on prodo sve u dijelove i ja uzeo volan :)

A znam da je cirkus al vijeruj mi da mi je to sad najmanje bitno jer ko sto sam reko ici ce gore drugi blokovi sa diskom...bitno je ono sto je unutra a ne kako izgleda a i po meni kad dođe gore crna felga i crni poklopac pumpe ce se to bolje uklopit...

[R]UNNE[R]:
.

suman_aprilia:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Prosinac, 2012, 08:35:58 ---dobra ideja za pofarbat blokove i poklopac u zeleno,ali mogao si i malo bolje pripremit poklopac od prijenosa iz aviona se vide udubljenja..  :dontknow: i ovaj auspuh moras sredit ako oces da to lijepo izgleda  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nije ne savrseno je pofarban sad kolko moze bit sa sprejem udubljenja nema niti jednog to se mozda cini zbog odsjaja i to...auspuh je kao sto sa rekao opjeskaren,topic se jos doređuje stavljena je nova vuna i zatvoren je sad jos treba neke ljepe šelne nabavit za rubove popolirat lulicu i nosac i farbanje u crno...poliranja sam se definitivno odreko jer je to vise posla nego koristi a da ne pricam od odrzavanju kasnije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju