Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia Sonic GP (komentari)
suman_aprilia:
--- Citat: Rox-Rab - 30 Prosinac, 2012, 18:26:41 ---ta zelena boja je za mene najveci promasaj, meni osobno jako ruzna boja :dontknow:
--- Kraj citata ---
da da znam..mislim nije ona ovako ruzna bas nasuprot pre ljepa je boja ali ne stoji an crni skuter nikako a necu ga farbat u zeleno cijelog sa crnim detaljima kao sto sam planiro jer bi bio upadljiv murijacima a oni su tlaka totalna...tako da kao sto sam napiso felge i poklopac ovaj zeleni idu na plastifikaciju u mat crno a skuter u neku ljepu crnu boju mozda ali mozda matt ali nevjerujem....
walkay:
Dobar je skutercic, dobro si ga sredio! Jesi montirao kvacilo sto je na slici, posto je ubijen do kraja, nema opce ferode... tesko ce to raditi! :icon_scratch:
suman_aprilia:
--- Citat: walkay - 11 Siječanj, 2013, 23:23:54 ---Dobar je skutercic, dobro si ga sredio! Jesi montirao kvacilo sto je na slici, posto je ubijen do kraja, nema opce ferode... tesko ce to raditi! :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
imam ima skoro nove samo se nevidi 2-3 mm imaju...stavit cu ga u zvono i slikat pa ces vidjet kolici je zazor... :)
pogledaj na pocetku slike od kvacila vidi se...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju