Ostalo > Motocikli
Yamaha YZF R 125
Domba-OS:
Lijep je to motor, ali se brzo sjebe jer to nije motor za "pod gas" :S
cocy:
--- Citat: Motorista22 - 06 Svibanj, 2013, 15:58:14 ---Mene samo zanima,može li yamaha bez beda proći 100 km u jednom smjeru bez da se ugasi,mislim na to dali treba stajati,čekati da se motor ohladi itd...naravno,pritom ne mislim da se motor ganja baš do krajnje granice da ide 130 cijelo vrijeme,nego na otvorenu cestu i to da vozim rasponu od 105-115/120 km/h?
E da,i sa svojih 190 cm visine,bili mi taj motor bio mali?Čini mi se dosta veliki a i puno veći od ostalih 125-ica.
--- Kraj citata ---
Ako si ljubitelj lagane voznje,male potrosnje i ljepog izgleda(kako za koga)
Onda je yzf r125 prava stvar
Ja na dan neradim neke duge km ali svakih toliko znam ic malo dalje 100km u jednom smjeru
nemam problema da me nes boli ili da mi smeta itd....velik sam 180cm
Ali zato moj frend sto je velik 190cm dao sam mu dir oko grada on je CRKO
Rekao je da boli ruka,da mu je motor mali,da to nikad nebi uzeo i te gluposti...
Pa nemogu ti rec sa sigurnoscu da ti je motor taman
Ali sto se tice km uz redovite servise mozes proc koliko oces uz malu potrosnju ;D
Swimmer1:
Planiram i ja u 6 ili 7 mjesecu kupiti 125-icu, SF3 ne planiram prodavati neka stoji u garaži..
Gledam ovu yamahicu baš mi se sviđa, nisam baš raspoložen da kupujem kod nas (bojim se da ne skidaju kilometražu itd.)
Kontao sam uvesti iz EU (najviše gledam DE jer znam njihovih par sajtova za prodaju automobila i motora -autoscour, mobile.de).
Imam par pitanja da ne otvaram novu temu, mozete li mi preporučiti još neki web sajt za kupo-prodaju rabljenih motocikala, planiram uzeti 4t pa sad mozete li mi predložiti neke 4t 125 spotake(manuelne ne DNA i slično), do koliko pređenih km da gledam i jeli bolje kupiti prije ili poslije 01.07?
PS. je li pametno gledati sloveniju, austriju, italiju i druge zemlje osim DE?
Ruff Ryder:
--- Citat: Swimmer1 - 12 Svibanj, 2013, 11:45:08 ---Planiram i ja u 6 ili 7 mjesecu kupiti 125-icu, SF3 ne planiram prodavati neka stoji u garaži..
Gledam ovu yamahicu baš mi se sviđa, nisam baš raspoložen da kupujem kod nas (bojim se da ne skidaju kilometražu itd.)
Kontao sam uvesti iz EU (najviše gledam DE jer znam njihovih par sajtova za prodaju automobila i motora -autoscour, mobile.de).
Imam par pitanja da ne otvaram novu temu, mozete li mi preporučiti još neki web sajt za kupo-prodaju rabljenih motocikala, planiram uzeti 4t pa sad mozete li mi predložiti neke 4t 125 spotake(manuelne ne DNA i slično), do koliko pređenih km da gledam i jeli bolje kupiti prije ili poslije 01.07?
--- Kraj citata ---
mislis da vani ne znaju skidat km ? hahahha
Swimmer1:
--- Citat: Ruff Ryder - 12 Svibanj, 2013, 12:53:39 ---
--- Citat: Swimmer1 - 12 Svibanj, 2013, 11:45:08 ---Planiram i ja u 6 ili 7 mjesecu kupiti 125-icu, SF3 ne planiram prodavati neka stoji u garaži..
--- Kraj citata ---
mislis da vani ne znaju skidat km ? hahahha
--- Kraj citata ---
Znaju ali se nijemcu više vjeruje nego rvatu :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju