Ostalo > Motocikli
Yamaha YZF R 125
KingInMe:
Frend mi ga je imo nedavno , bio je zadovoljan sa njime .. Nije imao nikakvih problema sa motorom...
Bokygs:
Ako je motor mehanicki uredan i ispravan,moze vozit u komadu dok god ima goriva u njemu...
Sjecam se da je bio jedan lik iz SB koji je tu Yamahicu tjerao stalno kroz cijelu Hrvatsku :icon_thumright:
pralas:
yamahica je nepoderiva,stvarno motor je 1 liga sto se tiče pouzdanosti i potrošnje...
ako imas 190 cm,ja se onda ne bi odlučio za yamaxu,ja sam visok 187-188cm i nimalo mi nije odgovarao polozaj,bas mi je bilo mal motor i osjećao sam se zgrčeno...ja bi na tvom mjestu vise gledao verziju supermoto
Motorista22:
Pa šta je baš toliko mali?Jer visina sjedala mu u papirima stoji 818 mm,to i nije baš malo.Vozio sam megelli,hondu cbr 125 koji su manji od yamahe i osjećao sam se malo skvrčeno,ne mogu reć da ne,al ovo mi se ne čini baš toliko malo.
Jel tebi bio osjećaj da si skvrčen samo na duže rute ili odmah nakon što bi počeo voziti?
pralas:
--- Citat: Motorista22 - 06 Svibanj, 2013, 20:22:40 ---Pa šta je baš toliko mali?Jer visina sjedala mu u papirima stoji 818 mm,to i nije baš malo.Vozio sam megelli,hondu cbr 125 koji su manji od yamahe i osjećao sam se malo skvrčeno,ne mogu reć da ne,al ovo mi se ne čini baš toliko malo.
Jel tebi bio osjećaj da si skvrčen samo na duže rute ili odmah nakon što bi počeo voziti?
--- Kraj citata ---
najbolje da se probas provozati,tako ces najbolje znati...
nisam isao na duze rute jer ja nemam yamahu,imam mi ju prijatelj pa sam ju probao par puta i definitivno meni ne odgovara...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju