Ostalo > Motocikli

Yamaha YZF R 125

<< < (14/15) > >>

istipa622:
ma daj ajde, ić u njemačku po nešto vrijedno jedva 2000€  ::)
uzmi kod nas ili eventualno u SLO kad uđemo u EU ako uvoz bude tako jednostavan kao što svi očekuju i bok, kakva njemačka
tamo se ide po malo veče stvari

Swimmer1:

--- Citat: istipa622 - 12 Svibanj, 2013, 13:29:01 ---ma daj ajde, ić u njemačku po nešto vrijedno jedva 2000€  ::)
uzmi kod nas ili eventualno u SLO kad uđemo u EU ako uvoz bude tako jednostavan kao što svi očekuju i bok, kakva njemačka

--- Kraj citata ---
slovenci su još najgori... ma na njuškalu je većina po 30 000 prešla... Do koliko je po vama pređenih km OK kupovati 125-icu?

Ruff Ryder:

--- Citat: Swimmer1 - 12 Svibanj, 2013, 13:33:09 ---
--- Citat: istipa622 - 12 Svibanj, 2013, 13:29:01 ---ma daj ajde, ić u njemačku po nešto vrijedno jedva 2000€  ::)

--- Kraj citata ---
slovenci su još najgori... ma na njuškalu je većina po 30 000 prešla... Do koliko je po vama pređenih km OK kupovati 125-icu?

--- Kraj citata ---
svaki motor se kupuje do 30 tkm.. sve preko je banana..

pralas:

--- Citat: Swimmer1 - 12 Svibanj, 2013, 13:33:09 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
ja bi trazio do 15-20 tkm

Bokygs:

--- Citat: Ruff Ryder - 12 Svibanj, 2013, 13:44:42 ---svaki motor se kupuje do 30 tkm.. sve preko je banana..

--- Kraj citata ---

Jesi ti decko normalan?
To da ako je star par godina,dok ovi stariji normalno da imaju km. Samo ti (i ostali) kupujte motore stare 6-7 godina sa 15tkm na satu i to je ok  :toothy12: :toothy12: :toothy12: Lako se zavaravati :laughing7:

Ja vozim (vidi čuda) dvotaktnu 125icu staru 12g sa skoro 47tkm i vozi i izgleda bolje nego neki novi duplo noviji motori sa trecinom km ko moj  :fingerr:

Ontopic: km nisu jedino mjerilo. Iako oni nose vecu potrosenost guma,kocnica,lanca,itd.
Ja bi prvo gledao opcenito stanje motora,te potrosne dijelove i da je sto dulje regan. Onda tek kilometri,koji te ne bi trebali previse brinut ako motor pali dobro (topal il hladan),ne dimi,radi bez trokiranja i gusenja,u njemu nista ne lupa,ubrzava kako bi trebao,ne trese na kocenju,ide ravno,itd...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju