Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone 5 najjeftiniji ?

<< < (13/16) > >>

balicdim:

--- Citat: Zika - 06 Studeni, 2012, 20:17:26 ---800 kn od prijatelja  :hello:

--- Kraj citata ---

tu mač za telefon koji je zastario, barem po mojem mišljenju

arz:

--- Citat: Jurich - 08 Studeni, 2012, 01:33:08 ---
--- Citat: zemo323 - 06 Studeni, 2012, 20:21:46 ---
--- Citat: balicdim - 06 Studeni, 2012, 19:44:40 ---
--- Citat: svbeljan - 06 Studeni, 2012, 15:04:49 ---meni se opcenito iphone gadi.
ali opet ...moja xperia u ima isti procesor, isto rama i bolji gpu od iphonea 4s a ona steka puno vise od njega  :dontknow:
je li to do ios-a koji je dobro ispeglan ili u čemu je fora ?

--- Kraj citata ---

stvar je u tome što kod androida moraš izać iz svake aplikacije sa opcijom EXIT ili šaltat po BACK dok u potpunosti ne izađe, dok kod Apple stisneš HOME tipku i automatski izlazi iz aplikacije
u prijevodu ako ne izađeš na androidu na taj način, aplikacija ostaje aktivna tj, upaljena i usporava mobitel, ili ako ti se neda na taj način tjedno jednom ugasiš mob i upališ ga i opet leti....

--- Kraj citata ---

ja sam par puta koristio iOS i moje misljenje da je sustav doveden do "savrsenstva", jer on radi jednako zahtjevne stvari kao i android ali sa slabijim procesorom i manje ram-a. mislim da sustav igra veliku ulogu
tocno je i ovo sto balicdim kaze, prijatelj mi ima xperiu s i ako ne zatvoris aplikacije nekad malo zapne kad scrollas livo desno itd. ali zatvaranjem aplikacija tog nestane

--- Kraj citata ---
a jesi ikad razmišlja da neko ti dođe sa najobičnijim mobitelom i kaže pošalji mi tu pismu bluetooth-om i šta ćeš mu reći...

--- Kraj citata ---
Reci ce mu nema frke, jer AirBlue aplikacija moze i vise od toga... Vidi se da si nedovoljno upucen u mogucnosti iOS-a i JB-a...;)

Btw, kad sam se vec ubacil a reko sam da necu vise komentirat na ovom forumu nista vezano za iPh., jedino u cemu se slazem sa ovima koji organski ne podnose Apple uredjaje, da je definitivno precijenjen u slobodnoj prodaji kod nas u HR kao i na kraju dosta ostalih aparata, dok na pretplatu to i nije tako strasno..

A o tome da iPh. ne valja ili njegov operativni sustav, jooj dajte najte prosim Vas !!

iPh4S Tt

3alfa3:
U vezi gasenja i minimiziranja aplikacija.... Ne znam kako je na iosu, ali android je nesto tipa linux, a taj zna jako dobro baratat memorijom tako da nema problema. Uostalom, postoje i aplikacije cijim klikom na widget pogasis ono sto zelis pa iako problem zapravo ne postoji, ljudi se osjecaju bolje kad vide da je na raspolaganju vise memorije.
A ak hocu nekaj prebacit sa svog moba na drugi, nije bluetooth jedina opcija..... Sa frendom recimo to u birtiji radim preko wifi :)

Zika:

--- Citat: balicdim - 08 Studeni, 2012, 07:18:27 ---
--- Citat: Zika - 06 Studeni, 2012, 20:17:26 ---800 kn od prijatelja  :hello:

--- Kraj citata ---

tu mač za telefon koji je zastario, barem po mojem mišljenju

--- Kraj citata ---
pogledaj cijene na njuskalu prijatelju pa reci jel puno,odlicna cijena za dobar telefon,ovaj moj je kao nov,nigdje ogrebotine,sa folijom i zastitnom maskom  :hello:

Jurich:
To arz
Netribas ti mene nista uciti. Ja imam JB-an iphone i dobro znam kako se sta radi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju