Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone 5 najjeftiniji ?
stunt_master:
Znaci pitanje je vrlo jednostavno, netko ako je upucen gdje i kako nabavit najjefitnije moguc Iphone 5?
danyq7:
Ja sam ga naručio iz amerike i platio 6500kn, sad se mogu kur*it frendovima kak imam iphone 5 koji je duplo bolji od njihovih jadnih iphona 4, uglavnom sad su svi ljubomorni na mene :)
Malo je skup ali te novce vrijedi sigurno jer je ipak vrhunac današnje tehnologije. Istina da ću ga otplačivat 3 godine i borit se svaki mjesec da imam za hranu i stan ali phone je iphone ;D
3alfa3:
--- Citat: danyq7 - 26 Listopad, 2012, 17:44:14 ---Ja sam ga naručio iz amerike i platio 6500kn, sad se mogu kur*it frendovima kak imam iphone 5 koji je duplo bolji od njihovih jadnih iphona 4, uglavnom sad su svi ljubomorni na mene :)
Malo je skup ali te novce vrijedi sigurno jer je ipak vrhunac današnje tehnologije. Istina da ću ga otplačivat 3 godine i borit se svaki mjesec da imam za hranu i stan ali phone je iphone ;D
--- Kraj citata ---
Ocito ne pratis Android telefone kad to tvrdis ;D
danyq7:
Ne pratim ih jer znam da je iphone najbolji, inače ne bi imo takvu cijenu, kolko love tolko muzike :binkybaby:
stunt_master:
U raspravu netreba ulazit po 100 put,al ja iz ISKUSTVA ,znaci ne lupam nego iz iskustva tvrdim da iphoneu niti jedan android nemoze konkurirat :icon_thumright:
al to sad nije bitno bitno je kak da ga zbavim
na koju foru si narucio iz Amerike ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju