Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone 5 najjeftiniji ?
zemo323:
mi pricamo kako je iphone skup a nokia pocela nabijat cijene ko apple
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-c7-dostava-cijela-rh-oglas-3839954
Zika:
--- Citat: Zika - 06 Studeni, 2012, 20:17:26 ---eo ja uzeo prije par dana polovan 3GS i zadovoljan sam :hello:
ok ako si ga uzeo tu na forumu, jer cijene su više nego ok, naspram ostalih oglasnika, ali iskreno koliko si ga platio??
--- Kraj citata ---
800 kn od prijatelja :hello:
svbeljan:
a ja sam za xperiu u novu dao 1200 :dontknow:
po meni je ajfon totalno neisplativ
Jurich:
--- Citat: zemo323 - 06 Studeni, 2012, 20:21:46 ---
--- Citat: balicdim - 06 Studeni, 2012, 19:44:40 ---
--- Citat: svbeljan - 06 Studeni, 2012, 15:04:49 ---meni se opcenito iphone gadi.
ali opet ...moja xperia u ima isti procesor, isto rama i bolji gpu od iphonea 4s a ona steka puno vise od njega :dontknow:
je li to do ios-a koji je dobro ispeglan ili u čemu je fora ?
--- Kraj citata ---
stvar je u tome što kod androida moraš izać iz svake aplikacije sa opcijom EXIT ili šaltat po BACK dok u potpunosti ne izađe, dok kod Apple stisneš HOME tipku i automatski izlazi iz aplikacije
u prijevodu ako ne izađeš na androidu na taj način, aplikacija ostaje aktivna tj, upaljena i usporava mobitel, ili ako ti se neda na taj način tjedno jednom ugasiš mob i upališ ga i opet leti....
--- Kraj citata ---
ja sam par puta koristio iOS i moje misljenje da je sustav doveden do "savrsenstva", jer on radi jednako zahtjevne stvari kao i android ali sa slabijim procesorom i manje ram-a. mislim da sustav igra veliku ulogu
tocno je i ovo sto balicdim kaze, prijatelj mi ima xperiu s i ako ne zatvoris aplikacije nekad malo zapne kad scrollas livo desno itd. ali zatvaranjem aplikacija tog nestane
--- Kraj citata ---
a jesi ikad razmišlja da neko ti dođe sa najobičnijim mobitelom i kaže pošalji mi tu pismu bluetooth-om i šta ćeš mu reći...
platia san mobitel 6000 kn i nemogu ti poslati bluetoothom ništa...
po meni nedopustiva stvar za takav mobitel....a da ne idem dalje...
ja sam inače uzea iphone jer sam ga dobio za male novce u pretplati i mobitel je stvarno dobar (ako izuzmemo nekoliko mana, koje nisu baš male)
Guje:
--- Citat: Aleksandar - 01 Studeni, 2012, 18:58:51 ---Imam iphone 5, samsung note 1 i note 2.
iphone se sa note 1 nemoze mjerit 5% u nicemu, a o note 2 necu ni pricat. nebo i 6 zemlji razlika.
sad 5-ica stoji u ormaru jer je mobitel naspram note-a totalna bezvezarija.
--- Kraj citata ---
Hoćeš li prodati 5icu mozda jer ti ne sluzi nicemu?
--- Citat: Jurich - 08 Studeni, 2012, 01:33:08 ---
--- Citat: zemo323 - 06 Studeni, 2012, 20:21:46 ---
--- Citat: balicdim - 06 Studeni, 2012, 19:44:40 ---
--- Citat: svbeljan - 06 Studeni, 2012, 15:04:49 ---meni se opcenito iphone gadi.
ali opet ...moja xperia u ima isti procesor, isto rama i bolji gpu od iphonea 4s a ona steka puno vise od njega :dontknow:
je li to do ios-a koji je dobro ispeglan ili u čemu je fora ?
--- Kraj citata ---
stvar je u tome što kod androida moraš izać iz svake aplikacije sa opcijom EXIT ili šaltat po BACK dok u potpunosti ne izađe, dok kod Apple stisneš HOME tipku i automatski izlazi iz aplikacije
u prijevodu ako ne izađeš na androidu na taj način, aplikacija ostaje aktivna tj, upaljena i usporava mobitel, ili ako ti se neda na taj način tjedno jednom ugasiš mob i upališ ga i opet leti....
--- Kraj citata ---
ja sam par puta koristio iOS i moje misljenje da je sustav doveden do "savrsenstva", jer on radi jednako zahtjevne stvari kao i android ali sa slabijim procesorom i manje ram-a. mislim da sustav igra veliku ulogu
tocno je i ovo sto balicdim kaze, prijatelj mi ima xperiu s i ako ne zatvoris aplikacije nekad malo zapne kad scrollas livo desno itd. ali zatvaranjem aplikacija tog nestane
--- Kraj citata ---
a jesi ikad razmišlja da neko ti dođe sa najobičnijim mobitelom i kaže pošalji mi tu pismu bluetooth-om i šta ćeš mu reći...
platia san mobitel 6000 kn i nemogu ti poslati bluetoothom ništa...
po meni nedopustiva stvar za takav mobitel....a da ne idem dalje...
ja sam inače uzea iphone jer sam ga dobio za male novce u pretplati i mobitel je stvarno dobar (ako izuzmemo nekoliko mana, koje nisu baš male)
--- Kraj citata ---
I kod ajfona se na ios4,5,6 ne gasi aplikacija pritiskom na home dugme, samo se minimizira bas kao i na androidu. (naravno moze se podesiti, kako me pamcenje sluzi, da se app zatvara pritiskom na home dugme)
Ovog sam čekao da poklopi sve ovo što ovi pricaju o nekim quad core procesorima u mobitelima. Ljudi ba šta vam je, jedan ajfon koji nema ni upola procesor kao s3 je duplo brzi od tog istog :D A o kvalitetu da ne pričamo jer tu je apple daleko ispred :)
Mobitel je perverzija ali je istina da je precjenjen i zato sad planiram da se prebacim na neki andorid(one x+), pa ko zna mozda me i andorid iznenadi pozitivno :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju