Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone 5 najjeftiniji ?

<< < (10/16) > >>

zemo323:
@balicdm- maznuli su od grundiga ideju. Grundig je imao onaj prijenosni radio, takav izgled ima danasnji iPod samo malo dotjeran
Btw. Meni apple nit smrdi nit mirise. Uredjaji su im dobri, al sa cijenama seru

Miki-speedy:
I ja sam protivnik apple-a ali evo realno gledajuci MacBook pro kad sam drzao u rukama ni blizu nije nekom drugom laptopu koji sam imao priliku drzat..ne kazem da to opravdava cijenu

josip46:
Evo dns donia jedan prijatelj iz skole iphone 5 glumi vamo tamo sa njin a igra igrice sa njin i sigurno nema za poziv uzea samo za glumu  :dontknow:

svbeljan:
meni se opcenito iphone gadi.
ali opet ...moja xperia u ima isti procesor, isto rama i bolji gpu od iphonea 4s a ona steka puno vise od njega  :dontknow:
je li to do ios-a koji je dobro ispeglan ili u čemu je fora ?

zemo323:

--- Citat: josip46 - 06 Studeni, 2012, 14:45:25 ---Evo dns donia jedan prijatelj iz skole iphone 5 glumi vamo tamo sa njin a igra igrice sa njin i sigurno nema za poziv uzea samo za glumu  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Takvi su mi najdrazi ;D

--- Citat: Miki-speedy - 06 Studeni, 2012, 14:42:26 ---I ja sam protivnik apple-a ali evo realno gledajuci MacBook pro kad sam drzao u rukama ni blizu nije nekom drugom laptopu koji sam imao priliku drzat..ne kazem da to opravdava cijenu

--- Kraj citata ---
Tocno, proizvodi su vrhunski ali cijene su pre velike. Zapravo, mene najvise smeta jer ga ljudi nose vise da se pokazu drugima nego iz potrebe. Dodjes u kafic na pice, vadi prvo iphone iz dzepa stavi na stol nema za cigare vec zica okolo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju